Möhippa

Igår två veckor innan Emelie och Daniels stora dag var det möhippa!
Vi dök upp hos en sovande Emelie strax innan 10 på förmiddagen för att fixa iordning henne inför dagens uppdrag. Temat var rosa!

När bruden var tillräckligt målad skulle vi åka ner på stan till torget för de första prövningarna, men vädret satte snabbt stopp för den planen med hjälp av ett riktigt åskoväder, så istället drog vi upp till A6.

Väl där fick Emelie dra det första uppdraget som blev att sälja pussar. Det var INTE omtyckt så det slutade med att bruden fick sälja kramar istället. Som belöning för avklarat uppdrag fick hon äntligen frukost/lunch!

Efter av vi fått lite mat i magen hoppade vi åter in i bilarna och begav oss mot Mullsjö och Kyrkekvarn för Islandshästridning. Vi fick våra hästar efter en snabb genomgång och sen bar det ut i skogen för två timmars ridning. :)

Dock var det svåra stigar och brudens häst snavade och Bruden åkte av, som tur är skadade hon sig inte!
Och det vae inte tack vare personalen på Kyrkekvarn som var riktiga svin!

Efter ridningen åkte vi tillbaka till Jönköping för att duscha av oss hästlukten innan vi skulle ut på stan igen för fler uppdrag. Uppdragen bruden skulle klara av nu är följande.

  • Slå in en kille i toalettpapper- CHECK!
  • Få fingernaglarna målade av en man- CHECK! (Dock två olika män)
  • Klippa av tvättråden från 10 killars kalsonger- CHECK!
  • Få olika män att äta upp ett godishalsband från hennes hals- ICKE GODTJÄNT (Bytte halsbandet mot en glass på McDonalds)
  • Få äktenskapsråd av folk på stan, dock var det vanligaste rådet- gift dig inte!- CHECK!

Efter dessa uppdrag träffade vi upp killarna som hade haft svensexa och tillsammans åt vi på piren, det var en riktigt lyckad dag, tack till alla som var med. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0