Jag vann!

Just det ja, stylebystars.com har ÄNTLIGEN fört över MINA pengar till mitt konto.
Detta efter att jag hotade att polisanmäla dem om de inte fixade det innan måndag (idag).
FANTASTISKT! Varför gjorde jag inte det från början bara?


:-D

Äntligen, imorgon börjar jag på mitt FASTA schema, och det känns underbart! :-D


Oj, oj, oj

Imorgon blir det en lång dag, men det ska bli extremt roligt!

Imorgon är Linas bal, bilen kommer att rull från Hovrättstorget runt 20 över 5 imorgon eftermiddag.
Förberdelserna börjar klockan 6:30 i stan, jag kommer att vara trött! :-)

Glöm inte att komma och titta på min vackra syster! <3


Allt och inget, en uppdatering

Hjälp vad jag är trött, helt slut i kroppen efter ett mardrömspass på jobbet som varade i 25 timmar! Fy fan! Skönare blir det när lönen dyker upp nästa månad.

Idag är det mors dag- Grattis lilla mamma! ♥

Kom hem från jobbet runt halv tio idag, försökte sova en stund men det var som vanligt omöjligt, så förhoppningsvis kommer jag att sova som en stock inatt. Låg i alla fall och vilade framför TV:n och kollade på 'Desperate housewives' förvånde? Sen kastade jag ihop lite käk åt mig och brorsan innan jag började göra mig iordning.

I eftermiddag har jag varit med mamma och pappa uppe i stugan och hälsat på mormor och morfar, alltid trevligt att träffa dom. ♥ Dock fick jag extremt ont av min allergi, vet inte o det berodde på det nyklippta gräset, blommorna eller hundarna, eller kanske lite av varje.

Jag saknar min Elin, det ska bli förbannat underbart när du kommer hem till Jönköping över sommaren! ♥ Du är guld värd, gumman! ♥ ♥ ♥

Snart går vi in i Juni månad, helt galet vad tiden går fort!



Minnen från förra sommaren :-)

Jag saknar ditt riktiga jag... ♥

...

JAG HATAR STYLEBYSTARS.COM!!!!!!!!!!


...

Äntligen hemma igen efter ett arbetspass. Jag älskar verkligen mitt jobb, men idag är jag trött. Snart ska jag lägga mig och kolla på TV och äta choklad som jag fick i min goodiebag på SATC-premiären igår. :-)
MUMS!!!

Det kommer att bli dåligt med uppdateringar helgen då jag jobbar som ett as. ;-)
Så redan nu säger jag: trevlig helg gott folk!

Och ett stort GRATTIS till Niclas som fyller 21 år imorgon! :-)
Hoppas du får en superbra födelsedag, och ta en öl åt mig med. ;-)
Många grattis-kramar till dig!!



Sex and the city var grymt bra! Det bästa ...

Sex and the city var grymt bra! Det bästa jag sett på länge, så många skratt. :-)


Dagen D

Idag är dagen D äntligen här, ikväll blir det 'Sex and the city 2'!!! :-D

Mina sömnproblem fortsätter, men inatt kunde jag i alla fall somna "tidigt" innan klockan ett! Otroligt skönt! Synd bara att jag inte kunde få njuta av det då min telefon som vanligt har gått varm... Suck!
Men jag fick i alla fall några timmar extra sömn. :-)

Snart dax att hoppa in i duschen en stund!


Men först en tanke till min kusin Erik som ligger på sjukhus i Värnamo sen en och en halv vecka tillbaka.
Han trillade i en trappa på 'Sigges Loge' när han var där och dansade och bröt benet.

Efter detta har han genomgått tre eller fyra operationer då han var nära på att mista benet helt. De har eventuellt i skrivande stund fått sy ihop honom igen, men det är osäkert då hans muskler har varit för svullna.

Han ligger i sin säng på rygg och får inte röra sig en millimeter. Erik jag lider med dig! Krya på dig!♥



Erik

TV, fika, skor, jobb

Är hemma från jobbet igen, skönt! Är helt slut i kroppen idag... Orkar inte göra något just nu, blir en TV-kväll som vanligt, har nu gått över på säsong tre av 'Desperate Housewives' I like it!

I eftermiddags mötte jag upp syster på A6 för kolla runt lite, samt lämna tillbaka ett par skor som inte passade lillebror. Efter det bjöd sis på fika. :-) När vi hade fikat klart begav vi oss mot stan för att kolla i lite fler butiker, jag hittade massor av snygga toppar, så på torsdag när jag har fått min lön bär det av in igen.

Lämnade in två par skor hos skomakaren, ett par för omklackning och ett par som skulle göras lite ändringar på så att jag kan börja använda dem ett och ett halvt år efter inköp, så snabb är jag! Tänkte att jag skulle hinna gå in dem innan syrrans student den elfte. ;-) Tror ni att jag kommer lyckas?

Imorgon blir det BIO, äntligen! Som jag har väntat och längtat efter att få se smygpremiären av 'Sex and the city 2'!! Det kommer att bli grymt! :-)


Och nu, det dagliga tjötet om skitföretaget http://www.stylebystars.com/ jag har fortfarande inte fått något svar ifrån dem, inte heller några pengar eller en ursäkt... SUCK!

SMS-inlägg

dsc00041 (MMS)


Har precis ätit gott, nu dagens höjdpunkt:...

Har precis ätit gott, nu dagens höjdpunkt: kaffe på maten :-) <3


Stylebystars, om du vill bli lurad på pengarna!

Förlåt kära läsare för alla inlägg om http://www.stylebystars.com/ det är inte meningen att tråka ut Er! Jag bara måste få ur mig all min ilska...
De sista timmarna har jag suttit vid datorn och googlat på just stylebystars.com och jag lyckades hitta en hel drös med klagoinlägg om dem. Folk i samma sitts som mig, som inte har fått tillbaka pengar, fått rätt varor eller till och med fått hem trasiga kläder!

Har även gjort ett besök på konsumentverkets hemsida och läst på lite bland lagarna. Där står det: 



Postorder:
När du handlar en vara i en affär har du ingen laglig rätt att ångra köpet. Om du däremot köper något på postorder har du 14 dagars ångerrätt när du handlar inom Sverige.

Om du köper en vara på postorder har du enligt distans- och hemförsäljningslagen en ångerrätt som ger dig möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Efter det att du har skickat tillbaka varan ska näringsidkaren snarast, och senast inom 30 dagar, betala tillbaka det du har betalat.

Om du handlar något på distans inom EU har du också ångerrätt, men ångerfristen kan vara kortare än 14 dagar. Du kan få mer information om gränsöverskridande handel hos Konsument Europa.

Ångerfristen börjar löpa den dag du tagit emot varan. Ångerfristen börjar dock inte löpa förrän du fått den information som säljaren enligt lagen är skyldig att ge dig. Du har bland annat rätt att få information om din ångerrätt.

Senast granskad: 2009-10-01


Återbetalning:
När du ångrar ett köp ska säljaren snarast betala tillbaka allt du har betalat, utom returfrakten, till dig. Säljaren måste alltid betala tillbaka inom 30 dagar.
När du inte har ångerrätt
Det är viktigt att komma ihåg att ångerrätten inte gäller för alla varor och tjänster. Det finns vissa undantag. För att undantagen ska gälla måste säljaren informera dig om dem både före och efter köp. När du till exempel köper följande varor och tjänster på distans har du inte ångerrätt.

  • inkvartering
  • transporter
  • servering, catering eller liknande
  • kultur-, idrottsevenemang eller liknande
  • livsmedel
  • tidningar
  • vadhållning
  • plomberade cd-skivor, datorprogram och liknande om plomberingen har brutits

Om en vara tillverkas speciellt efter dina önskemål, kan du och säljaren komma överens om att ångerrätten inte gäller. För andra varor har säljaren ingen rätt att förhandla bort ångerrätten.



Så som ni själva har kunnat läsa ovan, är de över en och en halv månad försenade med att betala tillbaka mina pengar. Det kanske är en struntsumma, men nu har det blivit en principsak och jag tänker inte ge upp!!!
Jag är förbannad!!!




!!!

Shit asså!!! Har precis googlat på stylebystars.se och gissa vad som kommer fram?! Hur många klagoinlägg som hellst, jag är definitivt inte ensam om mina problem!! FY FAN FÖR STYLEBYSTARS!!!!!!

VARNING för stylebystars.se!!!!

Förlåt mig för alla dessa klagoinlägg men jag är så grymt förbannad så jag bara måste få ur mig mina agretioner! Jag håller på att bli tokig på www.stylebystars.se och om de inte gör något åt problemet snart tänker jag gå vidare till konsumentombudsmannen för att få hjälp.

Jag tänker inte ge mig förän jag har fått tillbaka varenda liten krona samt en ursäkt! För jag vet att jag har rätt. Och så som de behandlar sina kunder är fel!

Har ni några andra förslag på hur jag kan gå vidare i denna fråga? Än så länge har allt skett via mail, jag har försökt med artiga mail, påminnelser och arga mail. Inget fungerar!

Måndag

Min "helg" fortsätter, börjar inte jobba förän imorgon, sen ledig onsdag och torsdag igen. Efter det blir det till att jobba helg, men inte mig emot, det blir ju så goa pengar. :-)

Och pengar är man ju alltid i behov av! Finns så mycket som jag vill göra/köpa, och sjävklart vill jag även kunna spara en slant till min framtid!

Just nu sitter jag på golvet i mitt rum och funderar samtidigt som jag lyssnar på regnet som slår emot plåttaket neranför mitt fönster. Det finns nog inget ljud som är så lugnande som regn mot plåt... MUMS! :-)

Var ute och njöt av solen den korta stunde som den var framme, men som vanligt när jag är ledig så vill den inte stanna framme, men vi hoppas på bättre dagar i veckan!

På onsdag är det ÄNTLIGEN dax för smygpremiären av 'Sex and the city' som jag har längtat! Jag lyckades ju få tag i en av de sista biljetterna till smygisen, och det är jag grymt glad för! :-)
Hoppas att den är lika bra som den verkar vara nu, har sett trailen, och den är super!





By the way, jag väntar på post, varför ska det alltid ta så lång tid när det är något som man verkligen vill? Detta är ett mysterium för mig... Snälla posten skynda på innan jag blir tokig!

!!!!!!!

JAG HATAR STYLEBYSTARS.SE!!!!!


Livat

Söndag igen, helgerna går så fort! Vart tar de vägen igentligen?
Denna helgen har det varit fullt ös medvetslös, önskar att dygnet hade haft ett par timmar extra, så mycket att göra och så lite tid.

I fredags jobbade jag dag vilket inte är så vanligt för min del, så det blev en tidig morgon för min del, speciellt som de ringde från jobbet klockan kvart i sex! De ville att jag skulle komma in tidigare då det saknades en personal, men sen löste det sig i alla fall, men då kunde jag inte somna om så gissa vad? Jag kollade på 'Desperate Housewives'.

På kvällen blev det grillning med la famila och sen spelade vi enomgång barngeni. Morsan vann. :-) Men pappa stod för den bästa kommentaren.:

Pappa: Vad heter sångaren i Rolling stones?
Mamma: Mick Jagger.
Pappa: Fel, det står russin här. xD

Han hade kollat på fel rad bland svaren, snacka om att vi satt och asgarvade sen!

Efter spelets slut åkte jag till Sofi och lekte med henne och Elin, blev en lyckad kväll med många skratt. :-)

Lördagen, gick upp strax efter åtta för att följa med mamma in till torget, där kryllade det av folk i det vackra vädret!! Gick knappt att ta sig fram, ångest! Vi lyckades i alla fall hitta gardiner till altanen som ser superbra ut nu! :-) Så nästa vecka ska jag in och hämta dem så att vi kan sätta upp dom. Vi skulle även köpa blommor att plantera i trädgården, men på grund av allt folk så sket vi i det.  Blev en snabb runda till A6 istället där det för en gångs skull inte var något folk typ.

Eftetmiddagen spenderades väl i trädgården på en filt i solen, först låg jag och läste men sen råkade jag somna i solen vilket resulterade i många fina kommentarer på kvällen...

På kvällen var vi på NGIS och firade Yohanna som fyller 18 år på tisdag, detta resulterade i ett jävla drag med dans och alkohol. Tydligen väsnades vi så mycket att det hördes ända ner i dalen och folk hade ringt polisen... Så lagom till tårtan dök en polisbil med två poliser upp utanför stugan... ;-)

Vem har sagt att släktkalas ska vara tråkiga? Jag skrattade så jag höll på att dö igår!

Idag har jag varit med min lillasyster hos kusin Emil och hans tjej Emma för att göra en provfrisyr till balen på Lina, först skulle jag inte med in, men Lina var inte körduglig förän vid fem i eftermiddag... ;-) ha ha ha
Frisyren blev superfin, och den kommer att vara ännu snyggare till balen den 1 juni, kom dit!

Väl hemma igen kastade jag på mig träningskläder och gick en långpromenad i det vackra vädret, nu blir det till att städa lite och sen blir det en 'Desperate Housewives'-kväll! :-)

Vad har ni gjort i helgen? Hoppas ni har haft en bra helg i alla fall, det har jag. :-)



Yohanna :-) <3


Sol :-D

Åh vilket underbart väder det är idag! :-D
Har varit ute större delen av dagen, först torget och sedan i trädgården och solat. Jag till och med somnade ett tag så jävla skönt! :-D

Vad har ni gjort idag?

SMS-inlägg


Sitter och solar ute på altanen nu, underb...

Sitter och solar ute på altanen nu, underbart! :-)


SMS-inlägg

dsc00040 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00039 (MMS)


Bildtext: Äntligen börjar det bli grönt :-)

Bildtext: Äntligen börjar det bli grönt :-)


Tårta

Snart blir det tårta! :-)


Det blev..

Det blev äventyr inatt iform av en promenad med en rastlös kompis. Vi gick runt västersjön uppe vid Axamo. Blev en riktigt trevlig nattpromenad! :-)

Resultatet av promenaden var att jag som som en stock  SJU TIMMAR I STRÄCK, et händer aldrig! Så fucking underbart tycker jag! Kanske skulle göra det till en vana att ta en promand precis innan läggdags? Kom inte hem förän halv tre, tur att jag inte skulle upp tidigt idag i alla fall.

Idag har jag fikat med Sofie, alltid lika roligt att sitta och snacka skit. :-) Nu är jag på jobbet och här blir jag kvar till imorgon bitti. Då fyller lilla mamma år, 22+ om någon undrar. ;-) Så ska åka och köpa paket och TÅRTA. :-)

 

Hoppas ni får en lugn och skön natt! :-)


Onsdag, nej jag menar tisdag!

Idag har jag gått omkring och trott att det är onsdag hela dagen, ett under att jag har lyckats ta mig både till doktorn och jobbet i rätt tid! Nästan så att jag är lite stolt över mig själv. Om man nu kan vara det när man är så förvirrad som jag är. ;-)

I alla fall lyckades jag stiga upp imorse och göra mig iordning för att besöka farbror doktorn som inte alls var en farbror utan en snäll kvinna. Hon tog sig en titt i mina öron och kunde konstatera att jag har vätska i båda öronen som ligger och trycker på mina trumhinnor. Där utav att jag hör som en kratta för tillfället. Hon trodde dock att det skulle fixa sig av sig självt. Så nu håller vi tummarna! :-)

Efter besöket hos doktorn åkte jag hhem och fikade med min lillasyster som är sjuk innan jag åkte till jobbet :-)
Så här rolig och intressant har min dag varit!

Hade tänkt ta natten nu, men det ser ut att bli äventyr istället? :P

Farbror doktorn

Nehe, nu ska jag ta natten för imorgon blir det "tidig" uppstigning! Ska till vårdcentralen för att kolla upp mina öron, hoppas de kan fixa dem! Håller på att bli galen snart!

Håll tummarna för mig! :-)

TV

Sitter och tittar lite på 'Inför bröllopet' med Kronprinsessan Victoria och Daniel. Jag längtar till den 19e juni då de äntligen ska gifta sig! :-)

Jag kommer garanterat att sitta bänkad!



Sveriges otroligt vackra Kronprinsessa! :-)

MP3n är laddad med ny musik, nu blir det e...

MP3n är laddad med ny musik, nu blir det en kort promenad! :-)


Idag är en riktig slappardag :-) vad gör ni?

Idag är en riktig slappardag :-) vad gör ni?


Långhelg?

Jaha, då har det varit långhelg igen, denna gången Kristi himmelfärd. Jag har dock jobbat på som vanligt, nästan i alla fall.

Onsdagen: Gick upp tidigt, skulle på möte med min studievägledare på vägledningscentrum. Efter mötet mötte jag upp min lilla mamma på A6 för lite shopping. Väl där träffade vi på min moster till lika min mammas lillasyster som var fikasugen. Så vi gick och fikade istället för att shoppa. Efter fikan åkte mamma hem och jag gick till IKEA och köpte ett nytt hyllplan innan jag åkte till jobbet för ett arbetspass.

Torsdagen: Började dagen med ett arbetspass. På kvällen hade jag playdate med Nellie. :-) Vi hyrde film och käkade taco. MUMS! Till efterrätt doppade vi frukt i smält choklad.

Fredagen: Hade playdate med Jonna hela dagen. :-) Vi fikade två gånger, shoppade och var på BIO- "En galen natt" blev det, den var superbra! Jag hämtade även ut min "SATC"-biljett till smygpremiären den 26e maj. :-) En mycket lyckad dag! :-D

Lördagen: Jobbade hela dagen, vi var på Liseberg! Superroligt! :-D

Söndagen: Har mest slappat idag, passade på att sova länge då jag har sovit som en kråka de sista nätterna. Var en snabbis på A6 med mamma och bror, han hittade inget. Sen har jag bara suttit vid datorn och kollat på 'Desperate Housewives'. :-)

Imorgon är en ny vecka med nya tag! God natt gott folk. :-)



Mobilbild från Liseberg igår :-)


Varning: Klagoinlägg!

Jag är sjukt förbannad på http://www.stylebystars.com/!!!!
Jag brukar aldrig beställa kläder via internet eller postorder men för en gångs skull hittade jag en klänning värt ett undantag... trodde jag!



Denna klänning beställde jag den 16e mars och fick hem den den 26e mars. Men när jag öppnade paketet visade det sig att klänningens beskrivning inte var korrekt, färgen på klänningen stämde inte, och den var tvåfärgad! Med andra ord inte alls som jag hade tänkt mig.

Så jag skickade tillbaka klänningen till stylebystars.com vilket inte var helt lätt att göra då det inte fanns någon retursedel. Så jag åkte ner till ICA för att skicka den med posten (för att vara på den säkra sidan). Man kan då välja att skicka den med rekomenderad post eller vanlig, rek-post är lite säkrare då det går att följa paketet hela vägen fram, samt att företaget måste lösa ut paketet, men det skulle kosta nästan lika mycket som klänningen hade gjort från början så skickade jag den med vanlig post.

Samma dag mailade jag stylebystars.com och berättade att jag hade skickat tillbaka klänningen och bad dem att maila mig när den hade dykt upp. (Ganska puckat gjort i och för sig.)

En vecka senare mailade jag igen och bad dem höra av sig om klänningen hade dykt upp och dagen efter fick jag en bekräftelse på att de hade fått tillbaka klänningen (13e april). Så då tänkte jag inte så mycket på det.

Men så en dag skulle jag gå in och kolla upp lite saker på mitt konto och tänkte att jag då samtidigt kunde kolla om pengarna för klänningen hade kommit in, men de hade inte dykt upp, så jag mailade igen och frågade om det hade blivit något misstag och de svarade den 5e maj att pengarna skulle komma in inom 3-5 dagar.

Nu är det den 16e maj två MÅNADER efter att jag beställde klänningen och jag har fortfarande inte sett till mina pengar! Katastrof tycker jag!!!! Jag bryr mig igentligen inte om pengarna då det "bara" rör sig om 299:00 kr men nu har det blivit en principsak då man ska kunna lita på ett så pass stort företag.

Men detta var både första och sista gången jag beställer något ifrån dem!!

SMS-inlägg

dsc00038 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00036 (MMS)


Sorry

Extremt dålig uppdatering de sista två dagarna, sorry!
Jag ska försöka bli bättre!


Jag ska måla hela världen lilla mamma <3

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har haft fullt upp med att måla innealtanen tillsammans med min mamma hela dagen. De ända avbrott jag har haft är för att laga mat och hämta paket på posten!

Kommer eventuellt en uppdatering senare ikväll som är bättre än denna, om inte så blir det fler imorgon. :-)

Måndag kväll

Sitter och väntar på att Svenska Hollywoodfruar ska sluta, så att jag kan se det på tv3 play.
Har precis kollat igenom lite missade avsnitt på tv4 anytime, nu blir det att läsa lite trevliga bloggar sen ett avsnitt av Desperate Housewives innan jag ska kolla favoriterna från Hollywood. :-)

Hur spenderar Ni kvällen?

Projekt

Nu har morsan startat nästa projekt- att måla innealtanen vit.
Så de sista tre timmarna har de hållt på att måla, måla och måla. Jag målade några brädor jag med, men det var roligare att maskera... Undrar om det går att komma undan helt? ;-)

Ny :-)



Vad tycker Ni om min nya rosa klocka? :-)
Själv bara älskar jag den! ;-)


Nu bär det av mot stan med lilla mamma :-)

Nu bär det av mot stan med lilla mamma :-)


Slut på denna vecka

Jag skippar ansiktsmasken idag och satsar istället på att krypa ner i min säng för att titta på *trumvirvel* Desperate Housewives, förvånade? Skulle inte tro det!

Imorgon blir det nya äventyr samt lite lyxmåndag i form av Svenska Hollywoodfruar I like it!
Hur ser Eran vecka ut? :-)

Sov gott ♥

Rastlös

Som så ofta!
Jag älskar att läsa bloggar, men nu har jag börjat tröttna på vissa av de jag läser,
så snälla Ni, ge mig förslag på nya bloggar! :-)


:-)

Har fixat mina fingernaglar nu sitter det nylackade plastnaglar på mina riktiga, kan dock inte hitta mitt vita manikyrlack,,,, känn dig träffad syrran. ;-)

Ska snart gå över på tånaglarna, efter det blir det nog en härlig ansiktsmask för det var grymt länge sedan jag gjorde någon- detta är söndagslyx! And I love it! :-) 

Känner mig...

Idag känner jag mig lite duktig. Har börjat skriva ner alla mina filmer i bokstavsordning i ett dokument här i datorn, och det känns skönt!

Äntligen kommer jag att ha lite mer koll på vilka filmer jag har, vilka jag har lånat ut och till vem, så förhoppningsvis kommer de inte att försvinna lika lätt nu. :-)

Ska göra färdigt listan imorgon efter att jag har letat fram alla mina filmer här i huset. :-)

Promenad

Har precis kommit in efter veckans längsta promenad, gick till gula brevlådan och vände.
Detta är för er som inte vet, en mycket kort sträcka på ca 1 km.

Men men, så är det när man är sjuk, men känns mycket bättre idag. :-)

Snart blir det söndagsfika med familjen :-...

Snart blir det söndagsfika med familjen :-) jordgubbspaj, mums!


Redan söndag

Snart har även denna vecka gått mot sitt slut. Skönt tycker jag som har legat sjuk större delen av veckan och nu börjar bli frisk och med det blir det också nya tag.

Min helg fortsätter två dagar till, som ska spenderas väl (förhoppningsvis med sol) ska leta studentpresent till min lillasyster som fortfarande inte har önskat sig något. Detta kommer med andra ord bli en utmaning, men det kan ju vara kul det med. ;-)

På onsdag ska jag till studievägsledaren för att prata om hur min framtid som student ska se ut. Jag håller tummarna för att kunna börja plugga nu i augusti.
Håll tummarna för mig, kära ni! :-)

Dagen ska spenderas till stor del med näsan i boken blandat med några avsnitt av Desperate Housewives och minst en kortpromenad!

Vad ska ni göra? :-)


Det blev....

Ännu en omgång med Desperate Housewives ;-)
 Har hunnit påbörja första säsongen nu, ska nog se ett eller ett par avsnitt till innan läggdags.

Med detta tackar jag för idag och säger God natt gott folk!


Funderar

Om man skulle ta och kolla på Desperate Housewives från början...igen?


Shampokaka

Jag har sedan ett och ett halvt år tillbaka haft stora problem med fett hår.
För många kanske det inte låter som ett problem men det är jättejobbigt med fett hår, man känner sig inte fräsh när håret ser smutsigt ut, inte ens när det är precis nytvättat ser det rent ut. Jag och många med mig har detta problemet.

Sedan början på förra året har jag testat alla shampon jag har kommit över som skulle kunna hjälpa mot  fett hår. (Om ni inte tror mig, fråga mina vänner som har öppnat min gaderob och sett vad den består av.) Jag har till och med varit så desperat att jag har försökt med Yes diskmedel (det ska ju vara fettlösande) och att inte tvätta håret alls.

Med tanke på att jag bleker mitt hår så är det mycket konstigt att det är så fett, när blekmedlet offtast torkar ut håret extremt mycket. Men inte mitt..

Men så i måndags när jag var i Stockholm så gick vi in i en av Emelies favoritbutiker Lush och väl där inne hittar jag en shampokaka  som är bra just mot fett hår, och desperat som jag är var jag ju tvungen att köpa en fär att se om den skulle fungera på mitt hår.

Och nu har jag använt den tre gånger och jag kan redan se stor skillnad på mitt hår! Detta är en mirakelkaka!
Därför vill jag nu tipsa er alla om Lush som inte bara har shampo för fett hår utan massor av roliga produkter, krämer och badsaker. Klicka här för att ta er in på deras hemsida: www.lush.se . 


Denna lilla shampokaka har gjort underverk med mitt hår! :-) 


Hemlis

Säg inget till någon, men JAG lyssnar på dansband i form av
Rolandz!


God morgon lördag

Vad ska alla göra idag?


Nu..

Nu kastar jag in för idag, hörs imorgon!
Natti natti!


Drömmare

Sitter här och drömmer som vanligt! ;-)
Som nästan alltid drömmer jag om en egen bostad, helst inne i Jönköping. Så när jag har lite tid över brukar jag gå in på hemnet.se och kolla på utbudet av lägenheter i just Jönköping. Ikväll hittade jag en riktig drömlägenhet som skulle passa mig som handen i handsken.


Denna lägenheten med stort kök och matrum är rena rama drömmen för mig som älskar att laga mat och ha middagar, jag skulle inte klara mig utan stort kök.

Ja ja, drömma måste man få göra... Ännu kan jag inte ta ett lån och flytta hemifrån, men en dag som förhoppningsvis inte är allt för långt borta hoppas jag på ett eget hem. :-)

Och vem vet, den dagen kanske har börjat närma sig? ;-)

SMS-inlägg

dsc00029 (MMS)


Testar att skicka ett vanligt sms utan bild

Testar att skicka ett vanligt sms utan bild


Funderar

...Över vad det är som jag gör fel när jag mms-bloggar.
Jag kan ju se att mina mms kommer fram till bloggen, men tyvärr är det bara bilderna och inte texterna.
Hur ska jag göra för att det ska fungera med både text och bild?

Uppdaterat:
Testade att skicka ett sms med bara text och det funkar visst.
Kommer nog lite fler test-sms idag, hoppas ni står ut med det? ;-)


SMS-inlägg

dsc00034 (MMS)


SMS-inlägg

dsc00033 (MMS)


...

Förlåt för dålig uppdatering, men är inte så pigg idag. Tar nya tag imorgon.
Tjing!

Pizzakungen :-)

Vi har världens bästa pizzabagare här i Norrahammar, Kungen.
Fick sms av honom innan via min bror, där han hälsade till mig. :-)

Efter en stund får jag ett nytt sms från honom där han undrar vad jag vill ha för pizza ikväll som en "krya-på-dig-present". Så efter 15 minuter står han utanför mitt hus med min favoritpizza.

Han är bara för underbar! Tack Kungen, du gjorde min dag! :-D 


Weeei :-)

Jag ser att jag lyckades med att mobilblogga, nu är jag smått stolt över mig själv då det inte har fungerat tidigare... Detta kommer ni att få se mer av i framtiden. I like it! :-)

SMS-inlägg

dsc00023 (MMS)


Ute

Har precis kommit innanför dörren nu, har varit ute och kollat på när min lillasyster har rensat ogräs.
Man ska ju göra det man är bäst på så jag tittade på när hon jobbade och snackade massa skit. :-)

Det blir mycket fint emellan plattorna, tur att någon av oss är intresserad av trädgårdsarbete.

På tal om min lillasyster, så tar hon studenten nu till sommaren, och jag har inte den blekaste aning om vad jag ska köpa till henne i studenpresent.
Har Ni några förslag? :-)



Min vackra lillasyster ♥


SATC 2

Ååh, imorgon släpps biljetterna till Sex and the city- the movie 2!
Och jag är grymt sugen på premiärbiljetter, någon som vill följa med?! (A)


Tack underbara vännen för att du finns! ♥


Stockholm

Igår var jag Emelie och Annie i stora staden Stockholm för shopping och massage! :-)
Jag vet det låter grymt puckat att åka över 35 mil för att få massage, men det skulle bli lite av en överraskning samtidigt som vi fick åka på en rolig utflykt.

Vi började dagen mycket tidigt, steg upp klockan fyra för hinna vakna till liv inna jag skulle hämta upp Annie strax efter fem så vi kunde åka in till Jönköping och byta till Emelie och Daniels bil.

Anledningen till att vi fick idén var att Daniel skulle upp på möte med sin handledare så vi tyckte att vi kunde följa med och det fick vi ju också, så efter ett par timmar och en lång kö in till storstaden var vi äntligen framme och kunde börja dagen med en fika/brunch.

Efter det började vi gå i affärer, och vi hade ju turen som hade Emelie med oss för hon hittar grymt bra i Stockholms alla butiker. Så hon fick bli dagens guide. :-) klockan halv två var det dags för mig och Annie att gå på massage och det var superskönt! Emelie hade inte tid förän klockan 3 så när hon hade sin behandling passade vi på att sitta i solen en stund och bara njuta!

När Eme var klar gick vi till en sushibar och åt sushi (förvånande?) sen sprang vi vidare i lite fler butiker fram till klockan sju, då skulle vi gå till T-centralen men blev distraherade av en filminspelning på Sergels torg, spännande tyckte vi och stannade till en stund! ;-)

Sen bar det av hemåt kära Jönköping igen efter en mycket bra dag i huvudstaden! Tack tjejer! :-D 




Idag har jag fått glädjande besked i form av ett långtidsvikariat på mitt jobb, det känns underbart! Är grymt glad för min egen skull idag, och även för Niklas som även han har fått jobb! :-D
GRATTIS TILL OSS!! :-D



Jag och Niklas i Taizé.

Valborg

Igår var det ju som ni redan vet Valborg, och som ni också redan vet så skulle jag följa med syrran och company till Sigges Loge för att dansa till Blenders.

På vägen dit taggades det med Blenders i bilen och alla utom jag sjöng med för jag kunde inte texterna. ;-)
Lite illa kanske? Förra gången de var där och dansade körde de på ett rådjur, så denna gången höll alla ögonen öppna utmed vägen för att undvika en ny viltolycka, och vi hade tur för vi såg inte ett enda djur om man bortser från en liten vit skogsmus. Och den klarade sig otroligt nog trots att den sprang över vägen precis framför oss!

Väl framme fick vi köa en stund innan vi kunde komma in på logen där det var kallt som i graven så att säga.
Väl inne fick vi fortsätta att vänta en halvtimme innan bandet började spela upp till dans, men sen var vi igång!
Där fanns både dansgolv med liveband, rocka billy-golv och ett discogolv med den senaste musiken. ;-)

Så det var en salig blandning av folk kan man lugnt säga! Ha ha.
Trångt i baren, då de var underbemannade tyvärr, men tur att man inte skulle hänga där hela kvällen, värre var det at ta sig ut då det stängde, men men med lite vilja klarar man allt, tur att Lina hämtade ut mina saker med!
Vi åkte hemåt i hyffsat lugn takt och var hemma runt halv 4 i morse, alla var nog ganska slut i både kropp och hjärna vid det laget!

Sammanfattat:
Det blev en mycket lyckad kväll med trevligt sällskap. :-)
Tack för en trevlig kväll till Er! :-)


Jag är inte...

Troende, men en vettig sak står det i den förbannade biblen:

"Behandla andra som du själv vill bli behandlad"

Tänk på det!


RSS 2.0