Bilder


Kanske ska ha "lockar" på bröllopet?

 

Vad tycker ni?



En eventuell outfit till bröllopet vad tycks?





Bruden :D



Det strålar om henne :D


Möhippa

Igår två veckor innan Emelie och Daniels stora dag var det möhippa!
Vi dök upp hos en sovande Emelie strax innan 10 på förmiddagen för att fixa iordning henne inför dagens uppdrag. Temat var rosa!

När bruden var tillräckligt målad skulle vi åka ner på stan till torget för de första prövningarna, men vädret satte snabbt stopp för den planen med hjälp av ett riktigt åskoväder, så istället drog vi upp till A6.

Väl där fick Emelie dra det första uppdraget som blev att sälja pussar. Det var INTE omtyckt så det slutade med att bruden fick sälja kramar istället. Som belöning för avklarat uppdrag fick hon äntligen frukost/lunch!

Efter av vi fått lite mat i magen hoppade vi åter in i bilarna och begav oss mot Mullsjö och Kyrkekvarn för Islandshästridning. Vi fick våra hästar efter en snabb genomgång och sen bar det ut i skogen för två timmars ridning. :)

Dock var det svåra stigar och brudens häst snavade och Bruden åkte av, som tur är skadade hon sig inte!
Och det vae inte tack vare personalen på Kyrkekvarn som var riktiga svin!

Efter ridningen åkte vi tillbaka till Jönköping för att duscha av oss hästlukten innan vi skulle ut på stan igen för fler uppdrag. Uppdragen bruden skulle klara av nu är följande.

  • Slå in en kille i toalettpapper- CHECK!
  • Få fingernaglarna målade av en man- CHECK! (Dock två olika män)
  • Klippa av tvättråden från 10 killars kalsonger- CHECK!
  • Få olika män att äta upp ett godishalsband från hennes hals- ICKE GODTJÄNT (Bytte halsbandet mot en glass på McDonalds)
  • Få äktenskapsråd av folk på stan, dock var det vanligaste rådet- gift dig inte!- CHECK!

Efter dessa uppdrag träffade vi upp killarna som hade haft svensexa och tillsammans åt vi på piren, det var en riktigt lyckad dag, tack till alla som var med. :)


LISEBERG!

Imorgon blir det Liseberg med la famila. :)


Fredag

Då var det helg igen, veckorna går så fort att man knappt hinner blinka!
Just nu har jag en kort bloggpaus i mitt pluggande, har suttit här och pluggat sen jag kom hem strax efter 9. Ganska duktigt tycker jag. :)

Blev ju Lekeryd igår kväll som ni nog har läst i smsinlägget, vi kollade på skräckfilm- så nu vet alla det, jag har redan sett min årliga skräckfilm, så nu behöver jag inte se fler i år, okej? ;)

Efter filmtittandet hos Calle slaggade jag hos Elin så att jag skulle slippa åka till Norrahammar inatt. Skönt det!
Och nu är jag som sagt var hemma igen en sväng.

Ska fortsätta plugga en halvtimme till sen blir det lunch och efter det ska jag träna lite, måste verkligen komma i form nu till Emmis bröllop! Efter det ska jag göra iordning mig och åka till jobbet. Efter jobbet blir det något slags fredagsmys, men vad återstår att se. :)

Vad ska ni göra i helgen? :)


Nu är jag på väg till lekeryd :-)

Nu är jag på väg till lekeryd :-)


Ledig

Idag är jag ledig, och det känns underbart! Jag har passat på att sova länge, som alltid när jag är ledig! Tagitt en långdusch och efter det en långlunch. :) Har också hunnit med att gå ca. 7 km i värmen, vilket jag verkligen behövde! Skulle behöva göra det varje dag, men jag är lat och har ingen som kan sparka mig i baken och säga åt mig på skarpen att jag borde gå ut!

Snart ska jag sätta mig på altanen och plugga, min efterlängtade bok kom äntligen igår! Så nu ska jag köra igång på riktigt! :)

Tror även att jag ska försöka hinna med en snabb tur in till stan i eftermiddag, jag vill ha ett hopprep samt kolla in lite nya fräsha sommarkläder! :)

Ha en bra dag!


Sommar

Jag tycker att det är helt underbart med en riktig sommar för en gångs skull.
Mycket sol och riktigt varmt, har haft cirka 30 grader nu i över en veckas tid, och jag älskar det! :)

Till och med jag har tyckt att det är skönt att bada, och jag har varit vid stranden nästan varje dag.

Idag är jag "ledig" då jag har jobbat natten till idag, tyvärr är det inte riktigt lika fint väder idag som tidigare dagar, så eventuellt blir det till att städa huset idag.

Men överst på dagsordningen står det:
'Sätt dig bekvämt och läs en bra bok.' :)

Jag har redan satt mig bekvämt så nu ska jag bara lägga ifrån mig datorn och ta fram boken.

Hoppas ni har det bra i underbara sommar-Sverige. :)







Bilder från förra sommaren. :)


RSS 2.0