Kort uppdatering, har jobbat fre-sön så de...

Kort uppdatering, har jobbat fre-sön så det har varit en lugn helg. Nu är jag åter hos X stannar här till tisdag tror jag. :-) resten av veckan är det fullt ös igen. Nu ha en trevlig kväll :-)


Torsdagen den 21 oktober

Hej hopp alla goa och glada! Nu har jag varit på A6 och IKEA med X och hans mamma samt min lille bror. Lika trevligt som alltid trots att X var aningen drogad. Han har varit på ryhov för att operera bort en tand, så han vart helt borta efter all bedövning. Vi andra fick oss ett gott skratt.

Kollade lite kläder på A6 och jag vill ha allt. Men det funkar inte för denna månaden har jag haft mina spenderarbyxor på mig... Har varit helt galen denna månaden, så mycket som jag har shoppat för denna månaden har jag aldrig shoppat för tidigare. Och det ska jag inte göra om!

Har lagt upp en budget för kommande månad nu och den ska jag fanimej hålla! Håll tummarna för mig och ge mig en spark i baken är ni snälla, det kommer jag att behöva!

Funderar på om jag skulle ta mig i kragen och sätta mig att plugga en stund, men jag är inte alls på hugget.. Men det är ju nödvändigt ont. Det får vänta några minuter till sen ska jag sätta mig i alla fall 45 minuter.


SMS-inlägg

dsc00054 (MMS)


Bildtext: äntligen lite ordning på håret i...

Bildtext: äntligen lite ordning på håret igen. Återbesök om 4 veckor. Detta känns bra. Nu väntar jag på X hoppas han är klar snart. :-)


Har varit och tränat med bästa Jonna nu ...

Har varit och tränat med bästa Jonna nu på morgonen, det känns riktigt bra. Vi är så Jävla duktiga ;-) Nu har jag druckit kaffe och kollat på när mamma tapetserar och svär :-) haha men fint blir det!


SMS-inlägg

dsc00053 (MMS)


Måndagen den 18e oktober

Tiden går så fort, om cirka en vecka är det åter igen löning vilket jag längtar något fruktansvärt efter. Just nu har jag semester har haft det i snart en vecka och på onsdag är det åter igen jobb på schemat, eller i alla fall personalmöte. Under denna lilla semester har jag gjort det jag behövt göra, vila, vila och åter igen vila. Jag har också hunnit med att umgås med X firat min kusin Emanuel som fyller 20 år idag, fast vi firade honom i lördags.

Igår spenderade jag större delen av dagen i källaren med mitt renoveringsprojekt. Det går sakta men säkert framåt, och det kommer att ta tid. Jag håller på att slipa ner mitt skrivbord med tillhörande stol till trärent, detta är inte det lättaste då de är målade i tre lager med lackfärg och det är många detaljer som är svåra att komma åt.
Men jag ger mig inte, målet är att de ska vara färdiga till jul.

Nu sitter jag i min underbara fåtölj med massa tända ljus trots att det är mitt på blanka dagen och ska läsa den bästa boken som någonsinn skrivits: Harry Potter och dödsrelikerna. Idag ska jag slappa! Eventuellt blir det en tripp till IKEA för att köpa på mig mer ljus, men vi får se, det beror nog på om jag orkar och hittar något trevligt sällskap först. Ska försöka hinna med lite motion också.

Hur ska ni spendera denna kalla höstdag? :)


SMS-inlägg

dsc00052 (MMS)


Bildtext. Fy fan vilket slit med att få de...

Bildtext. Fy fan vilket slit med att få den trären. Vad har jag gett mig in på? Nu vill jag ha belöning ;-)


Fredagen den 15e oktober

Jag förstår inte vart mina sms-inlägg har tagit vägen, jag har skickat ett par stycken de senaste dagarna då jag inte har haft tillgång till någon dator, men de är helt väck. Lite surt nu när jag faktiskt har försökt anstränga mig. Men men, sånt är livet.

Idag kom min kompensation från stylebystars.com som jag bråkade med i våras. De skickade en snygg kjol och ett presentkort med 50% på valfritt plagg under december månad samt en liten ursäkt. Kjolen kommer nog absolut att användas då den var riktigt tuff. Jag ska försöka ta en bild på den framöver. Promise.

Nu ska jag fortsätta mysa med min dator i brist på mr. X. Natti :)

Tisdagen (onsdagen?) 12 oktober

NU TAR JAG SEMESTER EN VECKA! :D

Grattis till Martin på 21-årsdagen. Hoppas du har haft en bra dag.

SMS-inlägg

dsc00048 (MMS)


Snart går jag på helg :-)

Snart går jag på helg :-)


Ursäkta nu igen för dålig uppdatering. ...

Ursäkta nu igen för dålig uppdatering. Tyvärr så har jag verkligen inte haft någon tid till att blogga de sista dagarna då jag har pluggat massor, lämnat in en kurs, om nu är godkänd. :-) jag har jobbat mycket och hälsat på mr. X. Och självklart tränat. :-) idag blev min kompis stefan pappa till två små pojkar, grattis! :-)


Söndagen den 3:e oktober

Hjälp! Vi är redan inne i oktober! Jag tycker att det känns som maj, fast med lite konstigt väder.. Nu har vinterstövlarna och höstkappan åkt fram, de används flitigt kan jag lova. Även massa ljus är tända här hemma större delen av dagen för att lätta upp stämningen i det mörka höstrusket.

Några dagar sedan jag skrev nu igen. Jag är ledsen att det blir så dålig uppdatering nu igen när jag precis hade kommit igång på nytt. Men det har varit mycket denna veckan, både mycket jobb och mycket plugg och där emellan har jag tryckt in träning, nya naglar och socialt umgänge. Det har varit tufft och intensivt men så värt det!
Fick glada nyheter igår, men de delar jag inte med mig av ännu, ni får hålla ut ett litet tag till men nu är det nära. :)

Vad har ni gjort denna veckan? :)

RSS 2.0