...

Ursäkta mig, jag har en lat vecka! :)
Nästan inget datorsittande, bara TV, dans, jobb och min bok.


Vi hörs! Puss!!


Kvällens

Kvällens program:

'I en annan del av Köping'
'Johan Falk- National Target'


Hemma igen...

...Efter en weekend med både skidåkning och 60årsfirande, det var som Ni säkert redan vet min älskade pappa ♥ som fyllde år, och hela familjen tog en tripp till sälen för firande!

Ännu ett stort GRATTIS till min Pappa ♥

(OBS! Bildmaraton!)



Vi mötte upp min klantiga syster som Ni ser på bilden håller hon och våra föräldrar på att
ställa iordning ett skidställ som hon precis har vält!




Calle och jag gömde oss bakom ett hus där vi stod och skrattade åt vår klantiga syster ♥



Tandådalen, ett par backar.

  

Bilder från stugbyn vi bodde i- Den Grå Byn.



Syrran och jag fick vänta en hel evighet på de andra medans de skulle checka in, men
personalen var sen. Urk!



Dag 2, pappas födelsedag, här äts det frukost.



Födelsedagsbarnet som dock inte var beredd på kameran ♥

 

Efter frukost, ut i backarna! Lina ♥



Calle ♥



Var ska vi placera väskan?



Trollskogen.

  

Vi fikade våfflor i Våffelstugan :)



Calle dissade våfflorna för en kexchoklad.



Vi grillade korv i backen :)



mamma och pappa ♥



Avslutar med en bild på ett trött födelsedagsbarn ♥


Tisdag, en slappardag

Har haft en riktig slappardag idag, bara kollat på TV/film och latat mig i soffan. Precis som jag skrev att jag skulle göra. Har även hunnit med ett kort arbetspass, som även det var slappt idag då det inte fanns mycket att göra idag, men vi fixade lite ändå. :)

Nu har jag surfat en timme och snart ska jag gå tillbaka till TV-position, där trivs jag bäst idag!

Imorgon ska jag och Niklas till Nellie och äta frukost, vi går alltid om varandra så nu har vi ännu en gång fått pussla med våra scheman så vi hinner träffas innan jag åker till Sälen och Niklas till Motala. Bara Nellie som stannar i Jönköping, men jag kommer ju hem efter ett par dagar i alla fall, när Niklas kommer tillbaka blir intressant, vi hoppas på snart! :)

Nu ska jag tvätta bort sminket innan jag ska flytta på alla prylar från sängen, imorgon blir det tidig uppstigning!
På dagen ska jag packa så jag hinner med andra lektionen i bugg, ska även passa på att öva lite till på grundstegen innan jag åker in, denna gången till musik. :P

Jag uppdaterar troligtvis imorgon och om jag inte gör det så hörs vi om en vecka!
Ta hand om Er!  :)


Äntligen!!!

Jag är en riktig skoälskare, det är verkligen det bästa jag vet, nya fina skor!
Tyvärr har jag mycket små fötter storlek 34-35, vilket betyder att det nästan aldrig finns några damskor i min storlek. Jag får alltid köpa massa inlägg och trycka i skorna för att de ska stanna på plats.

Men nu har äntligen Din sko fattat galoppen och tagit in en kollektion med storlek 35!
Jag tackar gudarna för detta! Äntligen kommer jag också att kunna köpa snygga sandaletter med öppen tå, pumps och andra fina skor utan att behöva gå i flera storlekar förstort. Amen!

Dock kommer det nog att bli en dyr vår med så mycket snygga skor i min storlek, men det får jag ta! ;)



Kolla in dessa snyggingar på:
http://dinsko.se/


Kvällens

Kvällens program (har varit):

'Halv åtta hos mig'
'Familjen Anorlunda'

Har hunnit med några timmar vid Tv:n med mamma och pappa. Alltid lika kul att se på ovanstående program, i 'Halv åtta hos mig' kan man ha tur och få lite inspertion till matlagningen, alltid kul med nya recept så det inte blir samma gamla vanliga hela tiden. Idag blev det dock ingen inspertion tyvärr.
Men det var kul i alla fall. Och värden hade världens isbrytare! Haha, så underbar.

Nästan varje gång mamma och jag ser 'Familjen Anorlunda' säger mamma att hon gärna hade velat ha fler barn. Hon skulle gärna velat ha två, tre stycken till, men nu är de för gamla (hennes ord) för att skaffa fler.
Jag pustar ut. Men samtidigt vet jag att om jag hade haft fler syskon än de två jag redan har hade jag inte haft några problem att leva med det, man vänjer ju sig vid allt!

************************


Måndag

Idag har jag varit ledig, och det har varit otroligt skönt!
Jag passade på att sova jättemånga timmar, vilket verkligen behövdes efter en helg utan mycket sömn, när jag hade vaknat låg jag kvar och drog mig i sängen en bra stund innan jag gick ner och läste tidningen i lugn och ro.
Underbar start på morgonen.

Efter det tänkte jag att jag skulle kolla vad som hade hänt på facebook och i bloggvärlden innan jag kollade på
'I en annan del av Köping' på TV4 anytime. Jag missade ju det igår då jag jobbade. Sen efter det hade jag bunkrat upp med boken 'Snabba cash' och fjärde säsongen av 'Desperate Housewives', men jag har varken hunnit titta på TV eller läsa någon bok, så det satsar jag på att göra innan jobbet imorgon.

Istället fick jag ett ryck och kastade mig in i bilen och åkte ner och handlade ingredienser till både bullar och muffins. Så hela eftermiddagen har jag spenderat i köket med att baka.
Nu är jag dock riktigt stolt över mig själv, för bakning är inte min grej, laga mat tycker jag är jättekul men att baka hatar jag.

Men nu har jag i alla fall något gott att se fram emot ikväll till TV:n. :)


Bakat

Nu har jag bakat hela eftermiddagen, både bullar och muffins blev det.
Känner mig lite stolt då jag verkligen avskyr att baka. Har tjuvsmakat den minsta bullen, och den var helt okej faktiskt, så nu har vi fikabröd till Sälen.


Ledsen för...

...Dålig uppdatering. Men jag har inte haft tid idag, först jobbade jag till halv 12 och sen åkte jag ner till stan och mötte upp mamma, Lina och Martin för lite shopping och fika. :)

Jag hittade äntligen en ny skidjacka, en röd och fin blev det. Jag lägger upp bilder på den efter sälensemestern nästa vecka. Jag har även köpt två fina blommiga linnen på Gina Tricot och en födelsedagspresent till lilla pappa. Så nu är allt fixat!

När jag kom hem underhöll jag Lina under tiden hon packade, hon åker till sälen redan imorgon så möter vi upp henne där på torsdag, och sen deckade jag då jag har sovit uruselt på jobbet inatt.

Tyvärr hinner jag inte uppdatera mer idag och troligtvis inte imorgon heller.
Så nu önskar jag Er läsare en fortsatt trevlig helg så återkommer jag på måndag. :)

Lollo


Fredagsmys på jobbet

Sitter på jobbet, jag har sovande jour inatt. Så snart ska jag sätta mig med en av våra boende och mysa med film, tända ljus och en kopp te i väntan på att en annan ska komma hem. :)

Det blir nog en tidig kväll för mig idag för min kropp skriker efter sömn, förstår inte hur jag kan vara trött när jag knappt har gjort annat än att sova den senaste veckan, men men ingen har sagt att min kropp är normal. :P

Imorgon ska jag kanske springa ner på stan en liten snabbis efter jobbet, men bara om mamma och Lina är kvar, annars kan det vara, inte kul att gå själv. Jag hoppas att min jacka har kommit in på torget, tog slut precis framför näsan på mig förra veckan. Så typiskt!

Inte allt för många dagar till familjen åker till sälen nu, men innan dess MÅSTE jag komma på något kul att köpa till pappa som fyller 60 när vi är där uppe! <3
Tror jag ska springa in på systembolaget och inhandla någon trevlig dryck. ;)

Jag återkommer med inlägg imorgon då jag nog är piggare och har mer tid att skriva.

Till dess, ha det gott! Njut av fredagkvällen!

Lollo


Kola i hjärnan

Tråkiga inlägg idag, är jag rädd för. Men jag är så otroligt trött idag och hjärnan är segare än kola.
Så bättre än så här blir det tyvärr inte. Tänkte därför kasta in lite bilder.



För att jag tycker om den bilden + semesterkänslor.



För att han är så otroligt snygg.



De gör mig glad :)



För att jag älskar vintern :)



En fantastisk dag som jag aldrig kommer att glömma.



Underbara vänner <3


Lunch på...

...IKEA med Niklas och Nellie blev det idag.
Alltid lika trevligt att träffa dom och snacka skit. Även om det blir sällan och korta stunder. Men vi ska ses redan på lördag kväll igen, nästan ett under! :)



Jag åt laxfilé med pommes, grönsaker och beasås.
Passar på att äta pommes innan jag ska börja min detox om lite mer än två veckor.

Efter god mat och dessert passade vi på att "springa över" IKEA och titta på deras "insperationsrum", vilket alltid är lika kul då vi tre har så extremt olika stilar när det kommer till inredning! :P

Uppadaterar nog senare ikväll först ska jag fixa lite här hemma och sen blir det ett kort arbetspass.
Ha en fortsatt bra eftermiddag! :)


Kastar in

En gammal bild på mig från studenten 2008, tänk att det redan har gått över ett och ett halvt år sedan dess! Det känns fortfarande som om det vore igår. Verkligen en dag att minnas! :)


Bugg 1

En, två, tre, fyr. En, två, tre, fyr och så vidare och vidare snurrar det i mitt huvud just nu.
Ikväll har jag varit på första kurstillfället i bugg. Jag kan även tillägga att jag är tondöv och inte har någon taktkänsla, med andra ord inte så lätt.

Kurstillfällerna är på en och en halv timme, så efter en stund och många taktövningar och felsteg lyckades jag hålla takten ganska bra tycker jag. :) Inte heller trampade jag någon på fötterna men själv fick jag en armbåge i huvudet. Men som tur var blev det ingen jättehård smäll.

Det roliga med armbågsincidenten är att jag trodde det skulle vara totalt omöjligt att krocka med den killens armbåge då han var typ två meter lång och jag är ynka 157cm kort. Men men, tydligen kan allt hända. ;)


Reklam

Reklam, reklam, reklam, bara massor av reklam. Så typiskt TV4, inte ett program har de utan massor av reklam. Detta är tredje reklampausen sen jag satte mig vid tv:n för 45 minuter sedan. SUCK!

Dagen tv-program är 'Halv 8 hos mig' och 'Bygglov', båda på TV4.

Funderar på om jag skulle se en film ikväll efter mina tv-program, frågan är bara vilken?
Har ju faktiskt ett par nya filmer, några som jag har sett tidigare och andra som jag aldrig har sett. Nu måste jag bara bestämma mig för vad jag vill se, och det är inte det lättste om man heter Lollo.

Det tål i alla fall att tänkas på.

Nu ska jag kolla på 'Bygglov' en stund innan nästa reklampaus.

Ciao!


Helg?

Det känns som om det vore helg just nu. Ända skillnaden är att alla andra (typ) är upptagna och jag är jätterastlös! Någon som vill leka? (A)

Idag kom jag upp tidigare än igår, men inte tidigt, det går bara inte.
Åkte upp till A6 för att leta efter dansskor, men det fanns inga i min storlek, som vanligt. :(
Men jag fick i alla fall tag i ett par helmysiga inlägg till mina stövlar. :)

Passade på att städa nerevåningen idag i brist på annat (jag sa ju att jag var rastlös!), läste lite i min bok och sen var mamma och jag ute och gick runt kvarteret. Kallt och dimmigt idag, inte allt för kul.

-------------------------------------------------------

Vill också passa på att säga ett STORT Grattis på 20årsdagen till Oscar som fyller år idag.
Hoppas att du får en toppenbra födelsedag!


Min måndag

För tillfället har jag ett par dagars ledigt, börjar inte jobba förän på torsdag kväll.
Så idag sov jag ganska länge trots att jag hade ställt klockan på rigning klockan 9, men kände inte för att stiga upp då så låg och snoozade till strax innan 11. Då steg jag upp och gick ner för att äta en clementin och läsa JP innan jag stack ut på en timmes promenad i solen och kylan.

Hemma igen klockan 12.30 hoppade in i duschen och fixade mig sen blev det långlunch med kaffe på maten. Passade även på att läsa en stund. (Förvånade, inte? Inte jag heller.)

Efter det tännkte jag att jag skulle börja med morondagens mat. Hmm, vad ska jag laga?
Gick ner i källaren för att få insperation, och där hittade jag torskfilér!
Av det gjorde jag en fiskgratäng. Min alldra första hemmagjorda fiskgratäng. Och den blev god! :)
Yey!

Var med mamma ♥ och pappa ♥ på biblioteket, lånade 5 nya böcker så nu har jag att läsa. :)
Sen har jag mest glott på TV, idag 'Halv 8 hos mig' och 'Familjen Anorlunda'.

Imorgon ska jag försöka stiga upp i tid och åka till A6 och köpa inlägg till min stövlar samt kolla på "dansskor".
Bara 2 dagar kvar till buggkursen startar.


Detox, film och bugg

Hej slapparsöndag, jag har precis suttit och kollat på olika sidor om detox då jag funderar på att börja en detoxkur den 1a februari, varför jag just har valt den 1a februari är för att jag vill kunna njuta av min skidsemster i Sälen när vi ska fira pappa och för att jag ska kunna vänja mig själv vid tanken på att inte dricka kaffe och äta vissa saker. Och 3 veckor (ungefär) kändes som en bra tid att vänja sig på.



Funderar på om jag och mamma skulle ta oss en promenad idag igen, men det känns inte lika lockande idag då det blåser ganska mycket ute och solen har gått och gömt sig igen. Men samtidigt vet jag att om jag går ut så kommer jag att sova bättre inatt samt må mycket bättre.
Det får nog bli en promenad i eftermiddag!

Ikväll ska jag titta på 'En annan del av Köping' och 'Johan Falk- gruppen för särskilda insatser',
båda programen visas i TV4 från 20:30.

Det ska bli extra kul att se på 'En annan del av Köping' nu när jag själv jobbar på två olika gruppbostäder och kunna se och jämföra hur de jobbar jämfört med oss.
'Johan Falk'-filmen har jag redan sett, men jag tänker inte gå miste om ett tillfälle att sitta och dregla över
Joel Kinnaman, snyggare kille får man leta efter!

 

På onsdag ska jag börja en buggkurs, steg 1.
Det har jag aldrig trott om mig själv att jag skulle börja dansa, frivilligt!
Men nu börjar det kännas kul och ganska spännande. Sen ska det bli roligt att träffa nya människor och komma igång och röra på sig, även om det bara är en gång i veckan. Dock har Lina ganska stora förväntningar på mig, hon drömmer om att vi båda ska börja tävlingsdansa, men jag tror minsann att hon får drömma vidare ett tag till!
Åtminstonde när det gäller mig. Haha ;)


Promenad...

...I vintersolen. Mamma och jag pälsade på oss så mycket kläder vi bara kunde och gick ut i det vackra vintervädret på en långpromenad. Vi passade även på att ta lite bilder så här kommer det ett par stycken från promenaden mellan Flahult och Torsvik:



Jag tänkte att jag börjar med en bild på min skugga.

    

Två bilder över åkern mot det nya området.


Åkern brevid crossbanan.
 
 
Min fina mamma ♥ som också tar kort. ;)




Ännu en bild på min fina mamma ♥


Åkern brevid crossbanan.


Åkern vid crossbanan.


Snö!


Skogen runt crossbanan.



Mamma ♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ska även lägga upp ett par bilder på min syrras ♥ mat som hon gjorde till sin pojkvän i tisdags.
Jag ÄR imponerad!



Plankstek gjorde hon helt på egen hand! Jag är grymt imponerad!
MVG sis! ♥





Lördag

Idag vaknade jag med ett skutt av att min mobiltelefon ringde, lättskrämd som jag är.
Det var lilla mamma ♥ som undrade om jag ville följa med in till torget och titta.
Självklart ville jag det! Så snabbt som katten hoppade jag ur sängen och gjorde mig iordning för en tripp till stan.
Även mormor ♥ följde med. :)

Efter en snabb tur på kalla torget där det nästan i fanns några knallar idag åkte vi hem till mormor ♥ och morfar ♥ för att fika och titta på reprisen av 'Let´s dance'.
Willy var så bäst! :D

Nu sitter jag vid datorn och ugglar i väntan på lunch, sen ska jag färga om mitt hår då det är alla möjliga konstiga nyanser i det. :S Förstår inte hur det kunde bli så illa denna gången när jag gjorde precis som jag brukar göra, använde samma märke och hade i det lika lång tid som vanligt. Hmpf!

Ikväll ska jag leka med Nellie ♥.


Kors i taket!

Men trots många om och men så har jag hunnit med en hel del idag.
Först tog jag en låååångfrukost med min bok. ;)

Efter det skulle jag åka ner till VIP och lämna in en film som mamma hade hyrt samt lämna gammla kläder till insamling, virrig som jag är glömmer jag både film och kläder. Men jag hade tur för Lina upptäckte kläderna innan jag hade hunnit skotta fram min lilla bil. :)

Har även färgat håret, städat, dammat under sängen(!), bytt sängkläder, tvättat och lagat mat.
Så snart ska jag unna mig lite myspys med mig själv och en påse jordnötter. :P
(Självklart kommer även min bok göra mig sällskap, vad annars? :P)

Äntligen har jag fått kontakt med en tjej som kan sälja första boken i Shopaholicserien till mig i inbundet format! Det ända jag behöver göra nu är att ta reda på hur mycket det kostar att frakta en bok från Malmö till Jönköping.
Försökte få fram priset på postens hemsida men det fanns bara pocket som alternativ och jag orkade inte mäta och väga någon av de andra böckerna i serien just då, så jag ska åka ner till konsum i helgen och kolla upp lite priser så jag äntligen kan få min efterlängtade bok.

Förlåt för mycket skrivande om böcker på sistonde, men jag är inne i en bokperiod. :P



Nu börjar jag även två nedräkningar:
1. Sälensemester med familjen, samt firandet av pappas ♥ 60årsdag. 14 dagar kvar.
2. Min prövotid för körkortet är snart äntligen slut. 24 dagar kvar.

Nu ska jag på dejt med min bok :P

Natti natti! ♥


Skidor, skratt och BIO

Vi syskon hade en rolig dag i backarna igår. Men denna gången var det mer folk och tyvärr (förlåt mig) många snowboardåkare. För oss skidåkare är det tråkigt när det är många som åker snowboard för då blir backarna mer isiga och det blir snöhögar. Men om man bortser från det var det en mycket bra dag.

Calle ♥ gjorde bort sig genom att åka rakt in i ett skyddsnät och fastna med ena skidan. Tyvärr missade jag det då jag redan hade åkt ner för backen. Och när han ber Lina ♥ om hjälp säger hon:
'Aldrig, jag kan ju tappa skidorna!'
Men han hade tur, för en av de som jobbade kom precis efter det och hjälper honom. Men innan han får hjälp säger hon:
'Jaså du, du tycker att det går bättre att åka utanför backarna'. ;)
Haha haha haha.



På kvällen var jag och Nellie på BIO, vi såg 'Old dogs', en komedi som jag tyckte var jätterolig, sen om det berodde på att jag var övertrött eller ej kan jag inte svara på. :P



Även idag har vi varit på BIO, men denna gången var vi på 'New Moon' för andra gången, dock första gången tillsammans. Fortfarande lika bra som innan. :)
Jag längtar till de två sista filmerna i Twyligthserien kommer ut!



Har också hunnit med att vara lite duktig genom att rensa gaderoben på gammla kläder som jag inte använder, det dumma med det är att jag nu nästan inte har några kläder kvar alls.
Men men,  det är i alla fall en bra anledning till att shoppa. Eller?

Imorgon ska jag fortsätta i de duktiga banorna genom att städa mitt rum, byta sängkläder, damma och tvätta golvet. Jag ska också hinna med att laga mat samt matlådor och färga mitt hår.
Nu är jag trött på min "fina" utväxt!

Snart blir det sängen, men innan jag ska sova blir det några skratt med hjälp av 'En shopaholic säger ja'.
Jag ÄLSKAR verkligen Sophie Kinsellas böcker! :)

Natti natti alla underbara läsare!


Januari 2010

Fyra dagar har snart gått på det nya året. År 2010. Visst känns det konstigt med ett nytt decenium?
Ett nytt decenium med nya möjligheter.
Frågan är bara vilka möjligheter de närmsta 10 åren har att erbjuda.
Det kan bara tiden utvisa.

Jag och min familj började det nya deceniet med att knäppa på oss pjäxor och skidor i Ulricehamn, för en heldag i slalombackarna, ett riktigt uppskattad dag blev det. Alla sex hade extremt roligt! Och vi har kommit fram till att det ska göras om många gånger!

Jag och syskonen gör om det redan imorgon, så snart ska här fixas matsäck.
Hela familjen ska även åka till Tandådalen/Hundfjället om några veckor för mer slalom men också för att fira min älskade pappa som fyller 60år. ♥



Imorgon efter skidåkningen blir det BIO med Nellie, vi ska se på 'Old dogs'.
En ny komedi som verkar vara precis i min smak!
Jag ser riktigt mycket fram emot det.
Jag älskar verkligen att gå på BIO, hellst en gång i veckan och gärna mer, det ända som sätter stopp är ekonomi och dåliga filmer. ;)

Nehe, det kanske är bäst att jag 'får tumma ur röva' och går och fixar fikat till imorgon, och om jag har tur hinner jag kanske till och med att läsa några sidor i min 'En shopaholic säger ja' innan 'Rolandz- kärlek och ananas' börjar med Robert Gustafsson i spetsen. :)

Ha det gott :)


Ett STORT Grattis...

Till kusin Lisa som idag 4/1-10 tog sitt körkort.
GRATTIS!


Mitt år 2009 i bilder (del 2)

Augusti:

Äntligen semester!
Turkiet två veckor med syster, underbart!




 



September:
Jag får fortsätta som timvikarie på gruppbostaden jag har varit på under sommaren. :)
Nellie och jag åker till Sveriges bästa stad- Göteborg ♥
Elin opereras, det går bra och jag hälsar på hemma hos henne. :)

Världens bästa mamma åker till Mallorca.
Under tiden har Lina världens förfest hemma, pappa är med!
(Det slutar med att 10 killar står utanför dörren och skriker: 'Bengan, Bengan, Bengan', Ni får själva lista ut vem som var huvudpersonen under denna förfest)
Eller som jag sa: 'När katten är borta dansar råttorna på bordet'.

Nu börjar även den årliga BIO-säsongen



Jag som länge har dissat Twyligth läser böckerna och kan inte slita mig.
Jag ser även första filmen och kan knappt vänta till andra!

Oktober:

Jag går på arbetsintervju, men tackar nej då min chef ringer och erbjuder mig mer timmar fast på en annan gruppbostad, jag är även kvar på den gamla! :)

November:

Jag jobbar som en dåre, ser andra filmen ut Twyligthserien och skaffar Twitter:
http://twitter.com/lolloaxelsson

Vi firar även min 20årsdag lite tidigare.
Jag får massa fina paket :)
Tack till er alla för uppvaktningen! :)

December:

Det var 'Open nigth' på 'Kåren' Nellie bjöd med mig.
Innan jag kom hade studenterna haft sittning med temat: jul.
Nellie var en vacker ren, men blev kallad både kanin och älg.



Liksom föregående månader jobbar jag på som en liten dåre, vilket märks den 27e dagen i månaden :)
 
Jag fyller 20 år!!!
(Och jag erkänner, det var inte lika farligt som jag trodde :P)



Det blir julafton och i år firar vi tvärt emot alla andra år,
vi börjar med julklappar direkt efter frukost!
Jag fick en ny kamera :)
Lunchen äter vi hos mormor och morfar med tjocka släkten innan jag ger mig av till jobbet där
jag stannar till juldagen! Min första jul ifrån familjen.

Mellandagarna har spenderats med massa jobb och nyår med god mat och trevligt sällskap.



Detta var mitt år 2009 i bilder och lite text.

Gott Nytt År 2010!


Mitt år 2009 i bilder

(OBS! Långt inlägg med mycket bilder!)

Januari:



Jim rycker in i lumpen, jag jobbar på högskolan som tentavakt, men har fått en intervju med Vikariepoolen, intervjun lyckas!
Pappa fyller 59 ♥

Februari:

Jag får mitt första vikariat på ett dagis som sedan blev förlängt på ett annat, sammanlagt två månaders vikarierande, jag stormtrivdes!



Lisa fyller 18 år vilket firas med släktkalas.
Även mitt körkort firar 1 år.
Niklas blir 20.



Jag blir intervjuvad av J-nytt till en enkät



Mars:

Lina fyller 18 år ♥



April:

Lina tar körkort



Nellie fyller 20 år



Efter nästan 2 år tillsammans tar det slut mellan mig och Jim, inget trevligt minne, men ett stort och ganska viktigt för år 2009.



Maj:
Här är det nya tag som gäller.
Nytt jobb inom vården-trivdes jag bra på dagis så ska vi inte snacka om hur jag trivs här!
Jag börjar även gå ut på krogen med Nellie och Jonna ofta!

  



Även Marcus och Niclas hänger på CENTRUM :)

Calle fyller 13 ♥ och Mamma 42 ♥
(Men frågar du henne är hon bara 22)


Jag började fundera på om jag skulle börja rida, men det blev aldrig av.



Jag och Ms X passade på att besöka Hålabo för en skön promenad i vårvädret.

  

Jag och Nellie åkte till Halmstad, på vägen dit åkte vi förbi Ullared och klarade av lite shopping.



  

Marcus fyllde 20 år


Likaså Niclas :)

Jag blev åter igen besatt av rammstein



Juni:
Jag jobbar hela månaden, där träffar jag underbara Elin ♥
Jag spelar poker med Niclas och Marcus - jag vinner! :D



Jag träffar Ottilia för första gången sedan studenten ett år tidigare



OBS! gammal bild, Kreta 06.

Jag funderade på att åter spara ut mitt hår, men ångrar mig som vanligt,
hade tänkt mig denna vackra frisyr:



Juli:
Lina och jag har bokat resa till Turkiet 2 veckor, nedräkningen börjar!
Jonna fyller 20 år, även detta firas på krogen!



bild från studenten
Även denna månad mycket jobb :)

Fortsättning följer i nästa inlägg!


RSS 2.0