Tisdagen den 28e september

Blev lite ändrade planer igår därför jag inte bloggade. Steg upp tidigt åkte och handlade, käkade, lagade mat och sen iväg och städa och tvätta bilen innan jag började jobba. Efter jobbet blev det en härlig promenad med Nellie, tack gumman!

Idag har jag varit ute på vägarna igen, mycket farande och flängande på sista tiden, men det är det värt!
Det har varit en trevlig och mysig dag i trevligt sällskap och god mat.
På vägen hem ensam i bilen på skogsvägar i underbart höstväder med sol. Alla dessa vackra färger och känslan av frihet gör mig så lycklig! Kunde inte ha blivit ett bättre avslut på dagen.

Ikväll har jag pluggat och nu ska jag tvätta mig innan jag ska hoppa i sängen, ljusen är tända, nu avslappning med film sen sova imorgon ska jag upp tidigt sen ska jag fixa naglarna. :)

God natt kära vänner :)


Höstbild från 2009


Söndagen den 26e september

Så går ännu en skön helg mot sitt slut. Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon. Vaknade till vid 10 och tänkte att jag bara skulle dra mig en liten stund till, men tydligen somnade jag om för pappa kom in och väckte mig strax innan 1 och sa att det var mat. Det var både skönt och välbehövligt.

Gårdagskvällen var jätterolig och vi började med förfest hos Frida innan vi promenerade upp till Folkets Park i Huskvarna. Där var det massor av människor och extremt varmt, jag har aldrig tidigare svettats så mycket som jag gjorde igår! Det var smått hemskt!

Banden var toppen och draget var det absolut inget fel på. Ikväll var det danskurs igen, denna gången ettan i Norrahammar, det konstiga är att jag tycker att ettan här i Norrahammar är svårare än tvåan i Jönköping och då är det inte turerna jag talar om, för det går betydligt snabbare framåt i JKPG.

Jag tror snarare att det har med kursledarna att göra, de är totalt olika och det är inget fel i det, absolut inte. Men nu är jag van vid ett sätt att lära mig på och nu ska jag lära mig samma saker men på ett helt annat sätt och det är tufft.

Nu har jag pluggat en och en halv timme, huvudet är för tillfället överfullt och jag tar paus till imorgon bitti.
Nu några sms med den underbara och sen film av något slag. :)

God natt gott folk!


Lördagen den 25e september

Fullt ös medvetslös! Så ser min helg ut. Igår gick jag av klockan 9 på morgonen åkte direkt och hämtade upp Jonna och sedan vidare till atlantis där vi körde ett pass med core på boll. (Detta kan jag meddela känns i mina övre magmuskler idag, speciellt när jag skrattar.)

Direkt från atlantis ner på stan käkade en hamburgare med Jonna innan morsa dök upp och vi gick för att kolla ut ett andra par glasögon till henne. Detta var inte det lättaste då det finns hur mycket snygga glasögon som helst. Men efter många om och men hittade vi det perfekta paret. Sen kollade vi lite i butiker innan jag skyndade mig hem för att ladda min mobil 10 minuter för att åka tillbaka in till stan eller denna gången A6 för att träffa en gammal kompis och hans kompis. Det var supertrevligt!

Sen hem och fixa, funderade på att spela poker men halvdeckade i soffan innan syrran ringde efter fylletaxi, sen i säng, hann dock inte ens somna innan nästa person ringde och ville hem.

Idag tänkte jag sova ut, men vaknade av första smset klockan halv 9, lyckades somna om en timme innan nästa sms väckte mig igen så då steg jag upp och följde med syrran för att titta på klinkers till källarbadrummet. Vi hittade ett superfint som vi köpte, så nu väntar vi med spänning på att pappa ska börja tömma badrummet så jag kan måla innan han ska byta golv, det kommer bli superfint. Vi tog en kort sväng in till stan och kollade in nya H&M jag fyndade massor.

Hem käkat, förberett mat åt familjen som ska ha lördagsmys snart ska jag vila 1 timme innan jag byter kläder och åker och dansar med trevliga vänner. :)

Imorgon ska jag plugga större delen av dagen. Sen blir det dans igen.

Vad hittar ni på?


Torsdagen den 23e september

Tillbaka till verkligheten igen. Med andra ord är jag hemma igen, dags att plugga och jobba efter två dagars uppehåll. Nu känns det som om jag verkligen kommer framåt med pluggandet, kanske beror det på att jag har börjat renskriva det jag har gjort? I vilket fall blir jag mer manad att plugga nu när det närmar sig slutet på just denna kurs, jag vill gå vidare till nästa.

Har som sagt varit bortrest två dagar och umgåtts med en helt underbar person och dennes familj. :)
Det var precis vad jag behövde just nu. Jag känner mig glad och lycklig men har fått lite mer att tänka på, men jag tror faktiskt inte att det blir några problem. Inte på det stora hela i alla fall.

Nästan direkt efter att jag kom hem igår så mötte jag upp Carl för lite dans på kulturhuset, dock gick det inte superbra för mig igår, men det var kul som alltid annars. På lördag blir det ännu mer dans denna gången i Folkets Park i Huskvarna, kom gärna dit! Denna gången är det tre band som spelar och det blir nonstop-dans! Hoppas de är lika bra som vanligt.



Jag tänker på dig, önskar dock att Du någon gång skulle vilja höra av Dig. Vi är många som saknar Dig!

Måndagen den 20e september

Jag är ledsen för fortsatt dålig uppdatering. Idag har jag haft fullt upp hela dagen, steg upp vid åttatiden för att möta Jonna inne på atlantis och träna, det känns underbart att vi är på gång nu. :)

Ikväll har jag jobbat och imorgon har jag tagit semester så att jag ska kunna åka iväg på äventyr. För det behöver jag. Så de närmsta två dagarna blir det ännu sämre uppdatering.

Ta hand om er till nästa gång! Ciao!

Söndagen den 19e september

Dålig uppdatering under helgen, detta beror på att jag har spenderat större delen av den på jobbet. Helgen har gått riktigt fort nu återstår bara två punkter till denna helg: rösta i valet och bugga. :)

Jag har velat fram och tillbaka nu i fråga om valet i flera veckor, men nu tror jag faktiskt att jag har bestämt mig för hur jag ska göra. Det känns okej nu, men inte bra förän det är över. Det ska bli spännande att se vilka som vinner ikväll och om Sverigedemokraterna tar sig in eller inte. Mycket som står på spel, så ut och rösta!

På tisdag ska jag ut på äventyr igen och det är underbart! :) Bara älskar att umgås med dig. :)

Hur har ni spenderat denna helgen? :)

<3

Du gör mig så glad, är så tacksam för att åter ha dig i mitt liv. :)


Torsdagen den 16e september

Dagen började ganska tidigt eller extremt tidigt enligt mig, klockan halv nio då jag hoppade ur sängen och packade mina träningsgrejer för att en stund senare dra in till stan för att möta upp Jonna och träna. Även idag blev det ett gympass på cirka en och en halv timme, sen belönade vi oss med den efterlängtade relaxen. Och det var så jävla skönt! :)

Efter träning och relax gick jag för att hämta min lilla bil som stod en bra bit bort idag då det verkligen är ont om långtidsparkeringar på väster. Det första jag ser när jag kommer in på området där min bil står är en P-lisa och jag känner på mig att även jag är en av de som har fått böter, och självklart var fallet så. 400 kronor fattigare för att det är dåligt skyltat och ont om parkeringsplatser med längre tid än en timme... Suck! När ska Jönköping bli bättre på det här med parkeringar? Istället för att ta bort den ena långtidsparkeringen efter den andra borde vi istället bygga/göra fler. Men icke! Ja, ja det är bara att betala och se glad ut.

Åkte hem betalde räkningen, käkade, kollade internet, vilade en stund och sen gav jag mig ut i regnet för en kort promenad till brevlådan, postade ett kuvert med filmer till LOVEFILM och hoppas att det snart dyker upp nya roliga filmer i brevlådan.

Satte mig sen att plugga ett par timmar innan mamma kom hem, och då frågade jag om hon ville gå på BIO för vi har snackat om att gå på "Bröderna Karlsson" sen innan den kom ut och efter lite övertalning från min sida så bestämde vi att vi skulle gå, ringde även mormor som också var på hugget. :)

Nu ska jag snart lägga mig och kolla på film. Imorgon är det jobb igen.

Sov gott :)


:)

Jobbat dag idag, det är jag inte van vid, och det känns verkligen i huvudet, är helt slut! Tur att det inte är så ofta, bara 5ggr på 10 veckor tror jag. Har fortfarande inte lärt mig mitt schema.

Ikväll är det buggkurs igen steg 2 idag med Calle, så jäkla roligt! :) Ska dock bli spännande att se hur det går idag för jag har världens träningsvärk i mina ben! Aj, aj, aj. Men imorgon ska jag på det igen, här ska inte ges upp! Kommer nog dock inte kunna röra mig efter det, men så får det bli. Detta känns bra! Och om några veckor när man har börjat komma in i det lite mer så ska en kompis hjälpa mig med lite personlig träning och försöka lägga upp ett bättre träningsschema och lite hjälp med kosttillskott. Det ska bli så bra!

Det ända jag har glömt nu är att ta mina mått så det ska jag försöka göra ikväll eller imorgon bitti innan träning, annars är det ju ingen vits med det om jag inte kan se skillnaden.

Imorgon ska vi också belöna oss själva för allt slit med en härlig stund i relaxen efter att vi svettats färdigt. :)


Varför?

varför försvinner du? :(


Lycklig.

Ännu en bra dag, känns verkligen som om jag är på rätt spår igen. :)
Slutade klockan nio i morse och efter det hämtade jag upp Jonna, och vi åkte som planerat till Atlantis Spa och skaffade oss träningskort. Efter det tränade vi och körde igenom hela kroppen på cirka en timme och 40 minuter, kanske något längre, efter det blev det en långdusch! Så skönt var det! Nästa pass blir på torsdag morgon och efter det ska vi passa på att relaxa som en liten lyxbelöning. ;)

Sen tog vi en mycket snabb tur på A6 då jag var tvungen att köpa blommor och hänglås, samt en smoothie. Jag kan inte gå på A6 utan en smoothie, de är så jävla goda! Efter det hem och äta sen sov jag en timme då jag har sovit dåligt på jobbet, efter det har jag suttit och pluggat. Känns som om jag har kommit en liten bit idag, jag har forskat om Genteknik, vilket är mycket intressant, men svårt att välja ut rätt fakta om. Men det löser sig alltid. :)

Nu ska jag snart äta sen blir det lite mer plugg, tv och sen natten för imorgon är det ännu en tidig uppgång då jag jobbar dag. Hoppas även på några sms/ett samtal från en speciell person, tänker på dig! :)



Bilden har jag tagit på Kreta när jag gjorde min praktik där, den symboliserar Lycka för mig. :)


:)

En underbar dag idag! Steg upp tidigt för att fixa iordning alla mina saker, sen åkte jag till Borås för att träffa en gammal vän som jag inte träffat på ett bra tag. Och det var så jävla skönt att få träffa honom igen! Trots att det var cirka två år sedan sist så kändes det som igår, det är det bästa med honom. Oavsett hur lång tid det tar emellan gångerna vi ses så känns det aldrig konstigt mellan oss.

Det var mycket skönt att få prata av sig och höra om allt som har hänt i hans liv också. Tack för en fantastisk dag, nu måste vi bara hålla vårt löfte om att bli bättre på att ses. :)

Efter min tripp till Borås åkte jag direkt till jobbet och det är där jag är nu. Jag har nattjouren inatt, och direkt efter att jag har slutat imorgon bär det av att hämta Jonna och sen ska våra nya liv börja med träningskort och träning på Atlantis spa. Det känns så jävla bra!

Denna veckan blir det träning på atlantis två gånger och dans två gånger, jag är på rätt väg mot mitt nya liv! Äntligen! Efter så mycket snack blir det äntligen av. :)

Önska mig lycka till. ;)






...

Tänk att det är NIO ÅR sedan terrorattacken mot world trade center skedde.
Helt sinnessjukt!


Kalas

Kom hem från "Farmors" 80-årskalas för cirka en timme sedan. Nu är jag så mätt att jag snart spricker!
Först var det kött, potatis, sås och massa grönsaker, sen blev det efterrätt i form av hemmagjord ostkaka med grädde och sylt eller/och chokladpudding med grädde.

Som om detta inte skulle vara nog serverades det också tårta och kaffe, inte bara en tårta utan FYRA olika tårtor, så jag var ju självklart tvungen att smaka på alla fyra.. Gottegris som jag är! Så nu kan jag inte röra mig alls typ. Spricker nog vilken sekund som helst. Ja jisses! Min släkt är då inte normal...

På tisdag ska jag och Jonna börja träna tillsammans för att ge varandra en spark i baken att komma igång på riktigt. Det känns riktigt bra! Hoppas på att kunna få in i alla fall två pass i veckan plus buggen. :)

Nu ska jag kolla ett avsnitt L-word. :)


.

Jag saknar dig!


helg :)

Nu är det äntligen helg igen! Har precis kollat igen lite avsnitt på tv4 anytime och nu väntar L-word på mig innan det blir taco med la famila, mums!

Många nyheter att ta in, roliga, tråkiga, hemska, nyheter av alla de slag. Mitt huvud bara snurrar får inte fram något vettigt så därför har jag bloggat mindre de sista dagarna igen, ni får ursäkta mig, men jag måste verkligen reda ut allt innan jag kan dela med mig.

Imorgon blir det 80-årskalas. :)

Allt

Påbörjade ett långt inlägg igår, men tyvärr fullföljde jag det inte då det kom andra saker emellan.
Dansen gick faktiskt riktigt bra igår, skönt att ha en "danspartner" nu i alla fall, trots att vi bara fick dansa 2 gånger igår. ;)

Mycket nytt folk i gruppen, vilket jag tycker är superkul! Några riktiga klipp. :)

Väl hemma satt jag och chattade en lång stund med en gammal kompis som jag inte snackat med på ett bra tag men som alltid har betytt extremt mycket för mig, både roliga och tråkiga nyheter. Men, men livet förändras så är det ibland till det bättre och ibland inte, men nu ska kontakten tas upp på riktigt i alla fall! :)

Idag har jag bokat resa till Sharm el Sheikh i Egypten en vecka i januari, kan knappt vänta! Vill åka nu! Nu! NU!
Men vem vet, det kanske blir en sista minuten innan dess. ;)

Har pluggat en hel del idag, dock körde jag fast på en fråga som var konstig, så har mailat efter hjälp, så får väl fortsätta med en annan fråga tills vidare. ;)

Ikväll ska jag följa med syrran och Martin och kolla på hus/stuga. :) Hoppas det är något att ha. :)

Vad har ni gjort idag?


Bugg 2

Ikväll drar äntligen buggen igång igen, denna gången steg 2 och det känns riktigt bra. :)


Färgar håret nu. Det behövdes verkligen!

Färgar håret nu. Det behövdes verkligen!


Dålig bild, men så här nära ligger cirkuse...

dsc-0004 (MMS)

Dålig bild, men så här nära ligger cirkusen. Bilden är tagen från mini hall:-)


Nu har jag en hel cirkus som granne. And I...

Nu har jag en hel cirkus som granne. And I love it! :-)


Dags att pluggar nu!

Dags att pluggar nu!


Lördag

Igår var en helt fantastisk dag! Började tidigt klockan kvart över åtta med att äta frukost med nästan hela familjen, tror inte det har hänt på ett halvår i alla fall, så det var myspys! :)

Efter det blev det en sväng på torget och stan med lilla mamma, inte heller det var igår, så det uppskattade jag något fruktansvärt, skönt att bara få ta det soft och snacka med lilla mamma ibland. :)

Efter våran shopping-mys-runda åkte vi hem en sväng och käkade sen gick mina föräldrar ut på svampjakt i skogen jag tog en powernap inför eftermiddagens äventyr. :)

Klockan fyra var jag åter inne i stan för lördagsdejt med underbara Jonna! Vi skulle börja med en fika på nya fiket vid Munksjön, men tyvärr stängde det när vi kom så vi gick till Waynes istället och satt i solen en bra stund. :) Efter fikan gick vi ner till Hamnkanalen och solade ett tag innan vi hämtade upp min bil och åkte bort till filmstaden för att hämta ut biljetterna. Sen var det dax för första filmen ut, en actionrulle vid namn The Expendables. Filmen var superbra, men tror att jag och Jonna missuppfattade att det inte var en komedi för vi satt och skrattade oss igenom hela filmen. ;)

Sen blev det en tur till Max hamburgerrestaurang för lite snabbkäk innan nästa film skulle börja, jag käkade hamburgare och Jonna glass. :)

Väl tillbaka på filmstaden såg vi den andra filmen Grown Ups som jag hade sett tidigare vilket var tur för mig för brevid Jonna hamnar en kille med det löjligaste roligaste skrattet jag någonsinn har hört så större delen av filmen satt jag och skrattade åt denna stackars killes skratt. xD

Tack Jonna för en helt underbar dag! Det var precis vad jag behövde! ♥


<3

Du är saknad <3


fre-lör

Igår var det fredag, en hyfsat slapp dag som spenderades med sovmorgon, bankbesök och jobb. Efter detta avslutades dagen med ett och ett halvt avsnitt av L-word, som dök upp på posten igår. :) Sen blev det några kapitel i sjunde Harry Potter-boken innan jag somnade. :)

Idag har jag varit med mamma på torget och stan och kollat lite samt tagit en snabbfika. I eftermiddag väntar lördagsdejt med bästa Jonna. :)

Som grädde på moset blir det BIO-besök gånger två idag, LYX!

Bokningar

Har precis bokat BIO-biljetter till dubbla visningar med Jonna på lördag ska bli riktigt soft! Det var så länge sedan nu! (IGEN!) Men innan BIO-besöken ska vi testa nya fiket vid munksjön, och det tycker jag ska bli spännande! Hoppas och håller tummarna för fint väder så man kan sitta ute på bryggan och fika, det skulle vara så myspys! :)

Har även kollat på semesterresor med familjen, som det ser ut nu så bär det av till Egypten i januari/februari någon gång istället för Thailand, det blir inte alltid som man har tänkt sig, men det blir bra ändå. :)

Längtar verkligen efter semester nu! Tror att jag ska ta ledigt snart och bara vara, för min egen skull. Har ju som ni redan vet(?) jobbat hela sommaren plus pluggat och nu börjar det sätta sina spår kan man väl säga utan att ta i. Semester är precis det jag behöver! Jag ska nog sätta mig ner snart och kolla över hur jag jobbar och när det passar bäst att ta ledigt samt någon aktivitet.

Kom gärna med förslag! :D



Hit går eventuellt kommande resa. :)

Hemma

Idag är jag hemma, känner mig hängig och har extrem huvudvärk. Men trots detta måste jag plugga! Måste även åka in till A6 och fixa Office-paketet, vilket suger totalt! Men, men sen så har jag det i alla fall och det kommer verkligen att behövas framöver!

Väntar på att ett paket ska dyka upp med alla säsongerna av L-word, försökt att spåra kollinnumret men det går inte, suck! Borde komma idag enligt mailet jag fick så nu håller jag tummarna!

Nehe, ett kort inlägg så här innan jag börjar plugga, kommer troligtvis in ikväll igen! :)
Ha en bra dag!

September

Efter en lååång natt utan sömn på jobbet, ett P-möte som drog ut på tiden och en och annan motgång så satte jag mig i bilen för att åka hem, var dock mer en trafikfara idag, knappt att jag orkade köra de 15 minuterna hem på grund av trötthet. Väl hemma åt jag och sen deckade jag. Så gick det med det pluggandet!

Är fortfarande mer död än levande och tror att jag kommer att somna tidigt ikväll! Imorgon blir det en heldag med pluggande, vill bli färdig nu, nu, NU! Så jag kan få gå vidare till nästa kurs. Det ska bli spännande att se vilken det blir. :-)


Just nu snurrar allt i min hjärna bara runt, runt, runt det är helt omöjligt att få stopp på den! Jag orkar inte med den nu, hade varit skönt med en on/off-knapp ibland så man bara kunde få sitta 10 minuter i fred och koppla av. Men icke! Har du några bra förslag på alternativ till on/off-knappen hojta gärna till, är i STORT behov av förslag!

Ber på förhand om ursäkt för inte allt för intressanta inlägg. Kram på er!

RSS 2.0