Nu...

...Tar jag helg igen! :D
Imorgon bär det av till Sigges Loge för dans, är så grymt taggad! :D

Lördagen ska spenderas väl tillsammans med Nellie och på söndag jobbar jag.
På måndag ska jag till Stockholm!!! :D

Nu är det vår och livet börjar äntligen kännas bra igen! :D


Tisdag

Idag har jag äntligen fått träffa bästa Elin igen! :D
Så nu är jag överlycklig! Jag har saknat dig något enormt gumman!
Tack för en underbar dag och för att du orkar lyssna på all min skit! Du är guld värd! ♥



Förutom att träffa Elin och göra av med pengar på A6 har jag gjort massa lasange och färgat mitt hår. :)
Så nu känner jag mig fin igen. :)


 

Under färgning och efter :)

Tänkte lägga in en bild på fina pärla också ♥



James ♥


Måndag

Idag har det varit riktig åskavärme här i Jönköping, runt 20 grader hela dagen, skönt! Men synd att solen inte ville titta fram så jag kunde sitta ute och sola.

Hade planerat sovmorgon till idag, men som alltid när jag planerar att sova ringer telefonerna hela tiden! Första gången var vid 8, suck!
Låg i alla fall kvar i sängen till klockan 11 innan jag gick ner och började stöka runt med lite av varje.

Käkade lunch i soffan som jag brukar göra innan jag följde med syrran in till stan för att kolla på ett jobb.

När vi kom hem igen började jag med morgondagens middag- Laxpanetter med potatismos och grönsaker- mums! Fixade lite i tvättstugan och plockade upp mina rena kläder till min gaderob som äntligen börjar se ut som en klädgaderob nu. ;-) Rensade lite i den och det blev kalasbra.

Ikväll har hela familjen med undantag för min bror varit ute i trädgården och rivit mossa- blä! Ingen hit hos mig som är gräsallergiker, så det slutade med migrän, rinnande ögon och näsa. Efter ett tag gav jag upp då mina mediciner inte ville verka så jag fixade kvällsmaten istället.

Om cirka en halvtimme ska jag kolla på min favorit- Svenska Hollywoodfruar på tv3 play då vi inte har trean hemma. Tänkte att jag skulle lyxa till det med lite fruktsallad eller glass (eller kanske både och) samt en drink, har varit sugen på det länge nu men har inte hunnit ta mig någon. Dessutom är jag ju ledig imorgon med och då ska jag äntligen få träffa Elin igen som äntligen har fått komma hem till Sverige efter att ha varit fast i USA i en halv evighet! :-D

Take care, natti natti!


Nu..

Taggar jag Valborg!
Då blir det dans på Sigges Loge! :D


Lördag

Lyckades inte ta mig upp ur sängen riktigt så tidigt som jag hade velat, men 9:15 är inte så sent det heller. Kilade ner och käkade frukost och läste JP sen ner i källaren ett par timmar och hjälpa pappa med min bil. Det börjar äntligen ta sig, han blir superfin min lilla James!!! :D Imorgon ska jag göra det sista på honom för denna gången, sen ska han in en vända till för en andra vaxning om ett oar veckor. :)

Efter visiten i garaget gjorde jag mig iordning innan Sis kom och hämtade mig så att vi kunde åka in till idrottshuset för att kolla på 'Jönköpingstrofén' en buggtävling. Några par man kände igen som tävlade, längtar dock till syrran och David börjar tävlar förhoppningsvis i höst! :D

Alla var superduktiga, vi hann dock inte se A-klassen och finalerna för vi stack och käkade på wok och company innan vi åkte och kollade på hockey hos David, tack för att vi fick titta hos dig! :)

Nu blir det en slapparkväll med film och eventuellt en drink, den jag skulle tagit igår blev aldrig av, för så fort jag hade avslutat inlägget igår skrek morsan på mig att det var 'Modern family' på TV:n och det kunde jag ju inte missa, underbara program! ;)

Ha en trevlig kväll och ETT STORT GRATTIS TILL HV71 FÖR ERAT SM-GULD! :D


SM-GULD!!!!!!!!!

GULDET ÄR I JÖNKÖPING!!!!!!! :D


En lång fredag

Det blev ingen uppdatering från jobbet igår för jag pririterade hockeyn istället plus att jobbdatorn är SEEEEEG!
HV vann igår med 5-4 i fjärde perioden, underbart! :-)

Idag har det varit fullt ös medvetslös hela dagen, började 5:50 med att stiga upp på jobbet och börja med morgonrutinerna fram tills jag slutade klockan 10:00, åkte efter det direkt hem till pappa för att ställa in bilen i garaget efter det hängde jag lite tvätt innan jag gick upp en våning för att göra mig iordning "på riktigt".

Gick tillbaka ner i källaren efter att jag hade gjort iordning mig samt ringt mamma för att fråga om hon ville luncha med pappa och mig på IKEA, det ville hon så jag sa åt pappa att byta om så att vi kunde åka.

Vi tog pappas bil in till stan och jag körde, älskar hans bil, man sitter som en kung i den! :-) Hoppade in på Biltema för att köpa de sista prylarna (trodde jag) som vi behöver nu till bilen, pappa hittade en maskin som han köpte. ;-)

Mötte upp mamma på IKEA käkade lunch, sen åkte pappa hem medans mamma och jag gick en snabbis på A6, jag hämta mina skor som jag hade lagt undan på Nilson- de är underbara! Äntligen har jag hittat ett par "dansskor" som sitter bra, glömde dock det andra paret som jag köpte häromdagen hemma så jag får lämna tillbaka dem nästa vecka istället.

Åkte tillbaka hem, bytte om och gick ner i garaget för att börja slipa på rosten- fy fan vilket jobb! Jag ska aldrig bli hantverkare! Många timmar senare, smått nerdrogad av glasfiberspackel och rostdamm slutar vi för dagen, tvättar mig igen och byter om sätter mig i min fåtölj-skönt!

Sitter där tills det blir mat-sallad och baguetter. :-)

Efter maten har jag bara suttit här vid datorn och läst bloggar samt kollat på TV4 anytime, skönt.

Tänkte ta mig en drink samt kolla lite film innan jag slocknar! Jag är helt slut och klockan är bara strax efter 21 en fredagkväll, jisses!

Imorgon ska jag gå upp tidigt så att pappa och jag kan fortsätta med bilen hoppas dock att jag får smita efter ett par timmar så jag kan följa med syrran och kolla på danstävlingar inne i stan! Tur att man är ledig ett par dagar nu så man hinner sova ut. :-)

Take care!



Mina nya älsklingar! :-)

Onsdag

Idag har jag varit LEDIG! :-D Började med en lååååång sovmorgon innan jag hoppade in i duschen för att starta dagen som bjöd på snöoväder. Slappade vidare inomhus och snackade skit med morsan innan jag deklarerade (så duktig är jag *klappar mig själv på huvudet*) efter det kom min älskade syster äntligen hem! Så skuttade upp på mitt rum och la på lite mascara innan vi åkte upp till A6 för att skrutta omkring en stund.

På A6 hittade jag ett par nya skor som jag har tänk att jag ska ha som dansskor! :-D Känns superbra hittills, nu hoppas jag bara att dom blir lika bra på dansgolvet som i butiken, ska ha på mig dom hela tiden när jag är hemma så att dem är ingågna till nästa vecka då det bär av emot Sigges Loge och dans!

Har även hittat den perfekta klänningen till Emelies bröllop i sommar, denna gången blev det en riktigt korall-färgad klänning som är supersnygg! Den ska bli min imorgon innan jag börjar jobba. :-D

Imorgon jobbar jag mitt sista pass innan jag går på långledighet i hela FEM dagar då det till och med är helg! Det var superlänge sedan så det ser jag verkligen fram emot. Plus löning, mohahaha (A).

Ikväll har jag kollat på hockey med min familj HV71-Djurgården, självfallet håller vi på HV. Tyvärr blev det förlust idag men vi tar nya tag imorgon! Hämtade mina morfäräldrar  som har varit på Ålandskryssning sedan igår som tack fick jag en stor Baileys, mumma! Jissa vem som ska smutta på den i helgen? ;-)

På fredag ska vi börja med min bil också, hoppas att den är klar i början av nästa vecka så man kan "finåka" i sommar igen. :-) Nu ska rosten bort!

Kanske uppdaterar från jobbet imorgon innan jag kastar mig i säng, Natti natti!


Stadsparken 18/4


Här kommer lite bilder från stadsparken i söndags:














































Mat :-D



Nu blir det mat i form av bruschetta. :)

MUMS!


En bild säger mer än 1000 ord...

En bild från en fantastisk dag på Kreta 2006.



Har haft en bra dag på jobbet, varit mycket ute i solen. :-)
Tur det, annars hade man aldrig pallat med ett 14-timmarspass!

Har precis kollat klart på Svenska Hollywoodfruar på TV3:s hemsida. Nu ska jag sova!
Natti natti!


BTW

By the way, jag glömde säga att jag till och med dansade foxtrot igår!!! *STOLT*

Uppdatering

Oj, redan fyra dagar sedan jag uppdaterade bloggen! Har dock inte suttit så mycket vid någon dator denna vecka, förutom att snabbt kolla in Facebook någon gång om dagen. Detta på grund av att jag har jobbat arslet av mig. Men det gillar jag! Har fått massa beröm denna veckan på jobben och de vill att jag ska utbilda mig så de kan få behålla mig! :-) Yey!!!

Så ska fortast möjligt ta kontakt med någon på vägledningscentrum om detta. Antagligen på tisdag eller onsdag då jag är ledig och ändå ska in till staden och hämta mina skor hos skomakaren!

På tal om skor, om det finns någon som vet vart jag kan hitta snygga dansskor med klack i storlek 34/35 snälla dela med er till mig! Är i desperat behov av ett par dansskor, och i min (förbannade) storlek finns det bara utan klack och jag kan omöjligt dansa utan klack, suck!

Igår "släpade" min syrra med mig till Huskvarnaparken för att dansa, och det var SUPERKUL!!!! :-D
Nova och Casanova spelade, men i mina öron låter alla dansband precis likadant. ;-)
Dansade så gott som hela kvällen om man bortser från en paus på ca 15-20 minuter, som jag inte borde ha tagit, blev ju supertrött då! Haha.

Nästa gång med planerad dans är valborgsmässoafton på Sigges Loge, då det är Blenders som spelar, enligt Lina det bästa dansbandet, vi får väl se- upp till bevis säger jag! Kul ska det bli i alla fall! Tack för en rolig kväll!! :-)

Nu ska jag kila ner en våning och kolla på en Wallander-film med mamma, dock inte den som sänds på TV ikväll, den har jag redan sett och den är inte en av de bättre!

Ha det gott, vi hörs nog imorgon!
KRAMAR!!


;-(

Kommer att sakna dig som fan Elin! ♥
Jag hoppas du får det toppen i USA, men skynda dig hem! ;-)

Älskar dig vännen ♥


Tävling på solresors hemsida

Jag är med i en tävling Solresors hemsida om att få åka till valfritt resemål som resereporter.
Vinnaren får resan och boendet gratis i utbyte mot att den skriver i sin blogg om resmålet, maten, utflykter och annat som händer på remålet. Självklart vill de även att man lägger upp bilder från resmålet. :-)

Ni kan hitta tävlingen här: http://www.solresor.se/en/kampanjer/bli-resereporter/resereporter/?cmpcid=126&zanpid=1358170005207783425  

Huset

Skärtorsdagen spenderades till att börja med i shoppingparadiset Ullared med min syster och min mormor. Vi fick en riktigt lyckad dag, med lagom mycket folk inne på G-kås, vilket ju inte är vanligt. Man kunde till och med njuta av att bara gå omkring där inne utan att trängas eller köa. Underbart!

Jag köpte lite kläder bland annat en helt fantastisk klänning som jag garanterat kommer att bo i hela sommaren! En hel hög med filmer: Twiligth, New Moon, The Holiday, Patrik 1,5 och första säsongen av Desperate Housewives.

Utanför G-kås hittade jag även ett par riktiga "Lollo-skor" som är helt otroligt söta för endast 180kr, Galet!
Dem ska jag ha på mig på Emmis bröllop i sommar. :-)
Nu måste jag bara hitta den perfekta klänningen till bröllopet också! Men förhoppningsvis dyker den snart upp.

<--------------------------------------------------->

Kvällen spenderades med Nellie, Jonna och Elin på "Huset" Macke och Dunkie var med en stund de också innan de försvann på egna äventyr. ;-)

Var en rolig kväll, men tyvärr med dåligt drag.
Tänkte lägga upp lite bilder från kvällen som jag har snott från Elin. ;-)

  

I väntan på bussen: Jag och Jonna.



Nellie och jag :-)

   

Bild 1: Jonna, jag och Marcus.
Bild 2: Nellie samt Jonnas Fingrar.
Bild 3: Jag och Elin.




Jonna och jag.



Söt-Nellie :-)



Jag, Jonna och Marcus.

   

Bild 1 och 2: Dunkie och Elin
Bild 3: Elin och Nellie- "så här gör man". ;-)



Jonna och jag :-D



Elin spelar "flickig"

  

Bild 1: Elin och Nellie.
Bild 2: Jag och Nellie- fråga inte!
Bild 3: Nellie och Marcus.


  

Bild 1: Jag och Elin.
Bild 2: Jonna, jag och Elin.
Bild 3: Elin och Nellie.



Elin, Jonna och Nellie. :-D




Kvällens bästa bild: Elin, jag, Nellie och Jonna ♥

Tack för en trevlig kväll tjejer! ♥


Glad Påsk! :D

Glad Påsk, även om jag är lite sent ute med att säga det. ;-)

Har inte hunnit tidigare då jag har spenderat påsken på jobbet, i fredags var vi även uppe på Elmia och tittade på alla fina bilar! Det tycker jag om! Ska åka upp imorgon igen. :-)
Jag vet att jag är knäpp, men det är ju så otroligt kul!

Även ute på vägarna är det många fina bilar från nästan hela landet som glider omkring, så man måste inte gå in på mässan för att se massa fina bilar. Tur med vädret har de/vi också haft. :-)

Hoppas solen ligger på i eftermiddag för i så fall ska jag spendera den på utealtanen med mina solglasögon och en bra bok, för det förtjänar jag. ;-)


Ha det gott kära ni!


RSS 2.0