Veckan

Nu har det gått ett par dagar igen,  jag har tittat in här i bloggen ett flertal gånger under dessa dager, men som vanligt vet jag inte vad jag ska skriva om, det händer ju inte allt för mycket i mitt liv just nu.

Men helt dött har det inte varit heller. I fredags efter jobbet skulle jag bara hem och sova, men riktigt så blev det inte. Väl hemma var det världens röj! Lina hade förfest och både hon, hennes vänner och pappa höll högt tempo, med både snapssånger och dans! :)

Som de brukar säga "När katten är borta dansar råttorna på bordet". Och precis så kändes det i detta fallet för mamma är på Mallorca. Jag fick mig några goa skratt i alla fall. :)

Sen efter det skulle jag bara köra in Lina och flickorna till CENTRUM, men det slutade med att jag också gick på krogen, dock nykter. Men kul som fan hade jag ändå!

Lördagen blev en riktig slappardag, med växlande film, läsning och sömn. :)
Söndag blev det BIO med Nellie, Frida och Tina- "The Ugly truth" Som jag redan sett en gång innan men då i sällskap av C-J. Lika bra denna gången som tur var. ;)

Igår måndag, var jag på hockey HV71-Modo med Elin, självklart blev det vinst för hemmalaget HV :)
Snart ska jag iväg och jobba slutar imorgon klockan 12 och efter det är det fullt ös!

Ha en bra kväll, nu ska jag kolla lite på idol innan jag måste dra!

Dansa nykter?

Igår skjutsade jag min mamma, mormor och moster till flygplatsen, de är på Mallorca nu- lyckostarna!
Jag vill också åka till värmen och bli brun (igen-då färgen bara trillar av?!). Men jag har ju redan haft min semester och nu är det deras tur. Hoppas de får lika mycket tur med vädret som vi hade.

Efter att ha lämnat dom åkte jag hem och bytte bil från STORA S80:n till lilla underbara Clion James! Efter det begav jag mig mot jobbet med ett litet stopp på konsum på vägen, skulle hämtat ut ett paket åt Lina.

Efter många timmar på jobbet gick ögonen i kors, och jag höll på att somna på jobbet! Så vi drack lite kaffe och sen jobbade jag färdigt, innan jag åkte hem.

När jag kom hem möttes jag av massa fulla och glada människor, Lina hade förfest hemma hos oss och pappa var i sitt esse! Snapsboken och gitarren kom fram och de började sjungas och spelas! ;)
Jag försökte filma denna scenen då det såg riktigt roligt ut, men tyvärr var batteriet urladdat.

Efter det skulle jag vara chaufför in till stan, men i sista sekund kom jag på att jag också ville dansa, för nu var tröttheten som bortblåst! Så snabbt som fan byter jag kläder och kladdar på lite mer make-up- sen är jag redo!
Vi drog in mot stan, jag körde! Mötte upp Jonna utanför hemköp, plockade ut lite pengar, ställde mig i kö till CENTRUM- ensam, då Jonna hade stämpel, men det blev ingen tråkig/seg kövistelse, då vakterna hade fullt upp med att brotta ner någon kille precis jämte kön där jag stod! :)

Väl inne på CENTRUM ser jag Nellie (go och glad av vin) så går fram och hejar, och vad överraskad hon blev! :)
Sen blev det dans ett par timmar innan vi åkte hemåt!

Tack för en rolig kväll :)



Numera kan jag till och med dansa nykter! (Inte så jävla bra, men va fan, jag har kul!)


Taggar utgång, på en ONSDAG?!

Utgång på en onsdag, så fel men ändå så rätt!
Min hjärna spelar mig spratt, jag kan inte riktigt inse att jag ska gå ut på en onsdag.. Haha.
Det känns så busig som Nellie uttryckte det. ;)

Men men, man lever bara en gång så varför inte?

jag tror det kommer att bli en superdupermegabra kväll, med massa trevligt folk, dans och lite vin ;)
Trots att det är mitt i veckan, men jobbar man på helgerna, eller har andra planer så får man helt enkelt göra sådanna hyss. ;) Eller vad säger ni?


Höst

Sitter och myser i min fåtölj med en stor kopp thé och massor med tända ljus. :)
Något positivt ska ju hösten föra med sig? :)
Mysiga kvällar och mycket snygga kläder- stora stickade tröjor, läckra stövlar och mycket mycket mer!

Vad tycker du är det bästa med hösten?


Ring! Riiing! Riiiing!

Jag är BESATT av min ringsignal! Och det är brors fel ;)
Bara för att han skickade över den till mig, och den är så jävla bra, så varje gång någon ringer så skiter jag i att svara för att kunna få höra lite till på låten, men så kommer jag på mig, och tänker: Oj! Stackars männiksa som vill mig något och som jag bara dissar! ;)
Illa va?

Denna underbara låt heter Red ligth och det är Black Raven som spelar/sjunger den.
Länk:
http://www.youtube.com/watch?v=W8LCgn6zAak

R.I.P

Dirty Dancing-hunken Patrick Swayze dog igår efter att i 20 månader ha kämpat emot cancern.
R.I.P 1952-2009 R.I.P


  



 


Me, myself and I



Jag 15 år



Jag 16 år



Nellie och jag 17 år



Jag 18 år



Jag 18 år



Jag 19 år



Jonna, jag och Nellie (Jag snart 20 år).



Jonna, Nellie och jag (snart 20 år).

Vilken jävla skillnad va? ;)

Tagga!

Idag ÄR det fredag!!!! Som jag har längtat efter denna dag!!

För idag blikr det UTGÅNG!!! :D:D:D:D:D:D


Bildmaraton! :)

Glada göteborgare taggade för utgång! :)



Det spelas svenska klassiker - såklart!



Oscar på Oskars ;)



Akvariet tog snabbt slut!



Såhär såg det ut innan!! Snacka om drink ;)



En liiiten bit av vårt andra hotell- här levde vi gott! :)



Lina väntar på god mat!



Smaragdfloden- här badade INTE jag! Däremot körde jag båten! :)



Systrar i väntan på 7rättersmiddag! Efter kunde vi inte stå!

  

Bilder från andra stranden!

  

Första stranden- Kleopatrastranden i Alanya (Ursäkta ordningen på bilderna!)



Älskade lillasyster ♥

  

Förfest!

  

  

Party på The Door! :)

Kan ni se havsutsikten? Inte jag heller, och det har man betalat extra för!

Rena, fina och nymasserade efter hamam i Alanya :)



Dags för mexikansk mat!



Andra veckan hade vi bättre havsutsikt!

  

  



Vi fick se delfiner! :D

  

Badstopp! Lina passade på att ta ett dopp, jag tog bilder! ;)

 

  

  

Såhär spenderades våra dagar! Kan det bli bättre? ;)

Solen gick ner på 10 minuter! Men vackert var det! :D

 

Vackra syster <3

 

Hela gänget sista kvällen :)

Detta var INTE alla bilder, så vem vet, det kanske kommer upp fler en annan dag!

Puss & Kram!


Äventyr

Har varit på nya äventyr i helgen, i Göteborg. Jag tror jag är kär....I Göteborg!
Men fy vilket helvette det är att köra bil där! Fy fan är det ända jag har att säga om det! Och tro inte att det hjälper att ha tillgång till GPS, nej för den var inte uppdaterad så vi virrade omkring i cirklar ett bra tag, plus att vi körde förbi vårat mål, två gånger! ;)
"Om möjligt, gör en U-sväng. Gör en U-sväng nu!"
Den repliken fick vi höra ett X antal gånger i lördags, jag och Nellie. Men trots alla felkörningar och konstiga filer, spårvagnar och allt annat hde vi en unerbar shoppingdag! :)
Igentligen var det skor jag var ute efter när jag åkte till Götet, men icke! Det blev istället två par "riktiga" jeans och massa nytt smink, som ju alltid går åt.
När vi som bäst gick omkring inne på "Kompassen" så kommer det fram en kille och en tjej mot oss, och jag tänker-dom känner jag! Och det var inte så konstigt, det var min kusin och hans flickvän(?). Komiskt att stöta på dom i Göteborg, när man aldrig springer på dom i lilla Jönköping! :D
Så när vi skulle åka hem till Jönköping liftade de med oss ;) Synd bara att alla sov, men som tur är har jag CD i bilen så jag överlevde! ;)
Nu är man dock tillbaka i "verkligheten" och allt vad det betyder... Söka jobb, jobba, städa, laga mat med mycket mera! Jag vill bli miljonär! Och när jag ändå håller på kan jag ta en lägenhet i Göteborg också. ;)
Men nu taggar vi fredag! Lite tidigt kanske, men vadå? Utgång, utgång, UTGÅNG! :)
Vi ses på CENTRUM!!! :D
Taggade tjejer: Jonna, jag och Nellie <3
Nu vill jag ha Oktober!

Turkiet 2009

Nu är jag tillbaka här på bloggen efter ett litet uppehåll.
Under uppehållet har jag haft semester två veckor i Turkiet, och det är om det jag ska skriva nu:
Resan började natten till lördagen den 15e augusti med en bilresa ner till Landvetter flygplats. Lina körde första biten innan hon blev för trött, då stannade vi på en Lidlparkering i Borås och käkade våran medhavda matsäck :)
Det blev en rolig bilfärd, tur att jag var vaken hela tiden annars vet man aldrig var vi hade hamnat! ;)
När vi väl har checkat in vårat bagage och gått igenom alla passkontroller är vi extremt trötta så vi passar på att ta en kort powernap i avgångshallen, efter ca 50 minuters väntan dår vi äntligen gå ombord på flygplanet, när alla passagerare har satt sig på sina platser (efter många om och men!) så börjar planet äntligen röra sig mot startbanan, Lina har redan hunnit somna under denna tiden och jag sitter och blundar, motorerna börjar rusa och vi ska precis till att lyfta när de stänger av motererna och vänder!
Det är tekniskt fel på en av nödutgångarna så det måste tillkallas en tekniker! Efter nästan en timmes väntan är teknikern på plats och efter ännu en halvtimme är vi på väg mott startbanan igen, äntligen tänker jag, men det skulle jag inte ha gjort! För precis som första gången får vi vända in igen! Men denna gången är kontrollpanelen vattenskadad, så ännu en tekniker måste tillkallas, men denna gången gick det snabbare och efter ca 2 timmars förseningar får vi ÄNTLIGEN lyfta. (Pju!)
Efter 3½ timme i luften och 2 timmar på en varm buss är vi äntligen framme i Alanya, vi får rummet ganska snabbt, men när vi väl kommer upp på rummet ser vi att vi inte har fått havsutsikt som vi har betalat extra för, men vi orkar inte tjafsa mer om det, vi är trötta och vill bara ner till stranden nu. Snabbt i badkläderna och ner till stranden- Underbart! Dock djupt, ett steg och det räcker mig redan till halsen! Men vad gör det? Vi är ju äntligen framme. :) Semestern kan börja!
På kvällen har vi bokat hamam eller turkiskt bad som det också heter, vi börjar med att sitta i ett grymt varmt rum för att "öppna upp alla porer" sen blir vi rejält skrubbade (av en äcklig man!) som gärna ville skrubba lite mer än tillåtet. Efter det blir vi rengjorda med någon slags tvål i en konstig tygpåse som han blåser upp och så får vi massage, när det är klart får vi gå en trappa upp för att få ansiktsmasker och 50 minuters helkroppsmassage! :)
Lovely!
När allt är klart där är vi hungrigare än någonsinn, efter att inte ha ätit på 12 timmar, så vi springer upp till rummet och hoppar i lite kläder innan vi kilar och äter, när vi hade ätit blev det orm och eldshow, jag försvann dock snabbt upp till rummet :S Jag hatar ormar! Klockan 21:00 denna första kväll ligger både Lina och jag och sover som två stockar!
De närmsta dagarna är ganska lika varandra vi steg upp runt 9, turkisk tid och åt frukost klockan 10 var vi stranden och där stannade vi hela dagarna med undantag för lunch. Efter stranden gjorde vi oss iordning för middag på hotellet med några andra svenskar som vi träffade där innan vi stack ut och kollade in shoppingen. ;) Runt 12 halv 1 låg vi och sov igen, kanske låter tråkigt, men det var det inte, bara skönt!
På torsdagen träffade vi 4 tjejkompisar till Lina som också kommer från Jönköping så på kvällen blev det utgång - The door - en skandinavisk krog med mycket bra musik och trevligt folk! Runt halv tre är dock Lina och jag trötta så vi promenerar utmed havet hem till hotellet, men innan vi gick in till hotellet gjorde vi ett besök hos grannen- Burger King, vilket var som att komma till himmelriket, för maten på hotellet var inte rolig! ;)
På fredagen när vi är på väg ner stranden blir vi stoppade i receptionen av två av de svenska tjer som vi har umgåtts med, de frågar om vi vill byta hotell tillsammans med dom då vårat hotell är överbokat och behöver få loss 10 rum. Så visar de oss bilder på hotellet (som är ett 5-stjärnigt SPAhotell) vi kan få byta till, och ingen tvekan! Vi byter!
5 minuter senare är vi uppe på vårt rum och bokstavligen kastar ner alla våra saker i resväskorna! Och efter 15 - 20 minuter är vi tillbaka nere i receptionen, redo att åka till vårat nya hotell! Men riktigt så snabba hade vi inte behövt vara, för de kan inte fixa transfer till nya hotellet förän klockan 14:00 och nu var klockan bara 10:30, så vi passar på att gå ner på stranden och badar innan lunch, sen går vi upp och käkar i lugn och ro innan vi sätter oss att vänta i receptionen.
I receptionen träffar vi 3 tyska killar som också fått förfrågan om att byta till det andra hotellet, så vi snackar lite med dom, och sen väntar vi lite till och runt halv 3 blir vi äntligen hämtade och på vägen ut träffar vi 4 svenska killar som kom med samma plan som mig och Lina, och vi berättar att vi ska byta hotell och säger till dom att de borde fråga om de också får byta då de bara har fått loss 3 rum än så länge, sen åker vi.
Framme på det nya hotellet (där de var urusla på engelska!) länns det som om vi har kommit till himmelriket! Rummen är helt otroliga och vi har en terass med havsutsikt! :)
Vi packar snabbt upp allt igen innan vi träffar de andra svenskarna och går ner till stranden, på vägen ner passar vi på att kolla in hotellet som är ENORMT! :) Och stranden är inte heller att leka med, helt otrolig! Sanden kommer ifrån Saharaöknen och är len som sammet medans vattnet är klarblått. Kan det bli bättre? ;)
Efter några timmar på stranden går vi upp och fixar iordning oss inför första middagen på nya hotellet. Och vilken mat sen! Helt otrolig! :) Och under middagen ser vi att de svenska killarna från andra hotellet också har fått byta, så vi går och pratar lite med dom.
På lördagen åkte vi 4 tjejer in till Alanya för att gå på ett stort hamam, underbart även det, men denna gången hade vi tjejer som gjorde det. Efter en skön eftermiddag på hamam gick vi ner till hamnen och åt Mexikansk mat, som inte var att leka med! :) Mätta och glada går vi ut och kollar i butikerna, jag som är galen i sjalar hittar en butik med bara sjalar i så vi går dit, och jag hittar en jättefin, men mannen vill ta överpris och det är OMÖJLIGT att pruta! Så jag ställer mig utanför och väntar p åde andra och rätt som det kommer Lina FARANDE ut genom dörren, då har hon blivit utkastad av butiksägaren! Hahaha xD
De andra dagarna flöt på med trevligt umgänge, god mat, mycket sol och bad. En dag spenderades på en turistbåt till Manavgat, som var ganska seg, fast jag hade ju två beundrare, så min utflykt blev ganska rolig men hjälp va jobbiga de kan vara! Vi fick se fria delfiner och sköldpaddor, de andra badade mitt på öppet vatten, men det är jag för feg för ;)
På ett av ställerna där vi stannade precis när vi hade kommit in i Smaragdfloden kunde man bada på två sidor, antingen i floden där det var ca 15 grader i vattnet eller i havet där det var nämre 30 grader. Gissa var jag badade? ;)
Sista stoppet innan hemfärd var i Manavgat  där vi passade på att gå på bazar en timme. På vägen hem kom en av mina beundrare fram och frågade om jag ville köra båten(!) men jag tog honom inte på allvar utan fortsatte att läsa så han gick undan en stund, men efter en halvtimme kom han tillbaka och frågade samma sak igen så jag tänkte att varför inte ;) Så nu har jag kört turistbåt också! :)
På kvällen käkade vi 7-rätters middag på hotellets fiskrestaurang! Vilken mat! Jag kunde knappt resa mig, när vi skulle lämna restaurangen ;) Men det var det värt!!!!
Personalen på andra hotellet behandlade oss svenskar som kungligheter, då de inte hade haft svenskar på hotellet på flera år! :D Inte oss emot ;)
Kort sagt, semestern har varit underbar! Vi har träffat mycket trevligt folk, ätit god mat, solat och badat mycket och haft extremt roligt! :D Stort tack till alla Er som har gjort denna resan så underbar! :D

RSS 2.0