Mitt i veckan

Sista mars idag, och äntligen börjar våren komma, det är både ljusare och varmare ute, vilket jag tycker är skönt! Idag har dock solen inte synts till tyvärr, men jag hoppas att den dyker upp lagom till påskhelgen. :-)

Idag har jag och Nellie ätit lunch på IKEA samt kollat i lite butiker, men jag köpte inget idag då jag ska till Ullared med Lina och mormor imorgon, så sparar mig till dess. ;-)

Om en timme ska syrran och jag åka på buggavslutning, det känns extremt konstigt tycker jag! Tänk er, för 12 veckor sedan kunde jag inte ens hålla takten men nu kan jag (nästan alltid) hålla takten och en massa turer, och ni ska veta att jag faktiskt är extremt stolt över mig själv, för jag trodde aldrig att jag skulle kunna lära mig så mycket på så kort tid! :-D


Fick ju hem klänningen från stylebystars.se i fredags, och den var KATASTROFAL!
Färgen stämde inte, den var TVÅfärgad och inte ENfärgad som på bilden, "bröstkuporna" var knallröda och stack ut över kanten- inte okej!

Så jag skulle skicka tillbaka den, men det var inte lätt då de inte hade skickat med någon retursedel, HRMF!
Men jag hittade en adress, så åkte ner till ICA för att skicka iväg den, och frågade då hur mycket det skulle kosta att sicka den som "rek" och det skulle kosta mig 150 JÄVLA KRONOR! Så skickade den med "vanlig" post vilket istället gick på 36 kr.

Hoppas nu bara att den förbaskade klänningen kommer fram till dem och att jag får pengarna tillbaka!
Annars blir jag sur! URK! Aldrig mer beställa från stylebystars.se


Uppdatering

Måndag kväll, helgen har gått supersnabbt då jag har jobbat lite över 40 timmar mellan torsdag och söndag. På fredagen var vi iväg på länsdans och det var lika uppskattat som vanligt, alltid lika roligt för mig att se hur glada brukarna blir, det är värt allt! :-)

Idag har jag först och främst slappat på förmiddagen för att spendera eftermiddagen på A6 och stan med Sis, det var mycket trevligt att umgås lite ensam med henne då det var ett tag sedan. Gjorde inga direkta fynd, bara lite underkläder, ett par leggins och självklart chokladpraliner. MUMS! :-D

Har även hunnit med en snabb tur med mamma till biblioteket, men idag lånade jag inga böcker då jag precis har börjat om från början med 'Harry Potter'-böckerna....IGEN! :-)

Sen gick vi och Lina på långpromenad innan det blev kvällsmat, tacorester från helgen. Och efter detta TV-mys med 'Halv åtta hos mig', 'Det Kungliga bröllopet' och 'Saltön'. Nu ska jag strax gå in på tv3.se och titta på 'Svenska Hollywoodfruar' på deras PLAY, innan jag kommer att decka med 'Harry Potter' i handen.

Imorgon blir det jobb igen men efter det är jag ledig i två dagar, den ena dagen blir det buggavslutning med tre timmars buggande och den andra dagen ska spenderas på Ullared med Lina och mormor. :-)

Sen är det påsk igen! Tiden går undan och mycket har förändrats, mestadels positivt! ;-)

Natti Natti!


Torsdag

Idag har jag inte gjort så mycket som jag hade velat göra, började i alla fall med att försöka sova ut, vilket inte var det lättaste då både hemtelefonen och min mobil ringde och pep mest hela tiden, men jag låg kvar i sängen till strax efter 10.

Sen städade jag nerevåningen av huset samtidigt som jag kastade ihop lite mat att äta samt ta med mig till jobbet, vem orkar stå och laga två olika maträtter liksom? ;)

Drack en kopp kaffe efter maten framför TV:n och sen snabbt iväg till jobbet. Som tur är har jag ett ganska flexibelt arbete så vi kom även ut i friska luften och solen en stund, vi såg till och med en krokus årets första vårtecken. :)

Efter jobbet satt och snackade med mamma samtidigt som vi slötittade på TV sen kom även pappa hem så vi snackade ett tag vi också. :)

Nu den sista timmen har jag slösurfat och läst bloggar, hade även fått mail om att min klänning borde komma inom två dagar så jag hoppas verkligen att den kommer till mig imorgon för jag är grymt nyfiken!

Nu ska jag kolla på TV4 anytime sen kommer jag att sova som en liten gris! Natti Natti! :)


:D

Buggen gick superbra idag! :D

Nu är jag supertrött och ska lägga mig att läsa en stund, imorgon ska jag sova läääänge, för sen blir det att gå upp tidigit i helgen.

Natti natti!


Bugg

Idag är det näst sista gången på buggen, vilket jag verkligen tycker är tråkigt då jag verkligen har uppskattat och haft det riktigt roligt under kursen, men som tur är så blir det fyra onsdagsdanser och sen börjar fröjden. Så helt utan dans kommer jag inte att vara. :)

Nu är nästa stora fråga, ska jag gå första steget i bugg en gång till eller ska jag fortsätta med steg två?
Aja, det återstår att se, hur i alla fall ett tag på mig innan jag måste anmäla mig, tur det!


Melodifestivalen 2010, vi var där!

Tack Nellie för att jag fick följa med dig till Stockholm, Globen och Melodifestivalfinalen! :)
Och tack till http://spiderchick.nu/ som gav oss biljetterna till denna mäktiga tillställning! :D



Jag är redo för att åka mot Globen!



Nellie är taggad! Hennes barndomsdröm ska snart gå i uppfyllelse! :D



Vi står utanför den enorma Globen!
När vi skulle gå in gick vi in genom fel entré och hamnade i VIP-delen, och när vi skulle gå ut så att vi kunde ta oss in genom rätt entré så såg vi en taxi med Carolina Gynning, Richard Herray och Agneta Sjödin.
Sen gick vi vidare runt Globen och då såg vi även Neo.



Inne i Globen fick vi se Lotta Engberg. Dock en suddig bild.



Så här bra platser hade vi :D

 

Globen invändigt.



Nellie med Mello-loggan i bakgrunden :)



Våra sittplatser, tack
http://spiderchick.nu/ 

 

Publikuppvärmning!

 

Nellie är laddad, nu kan showen börja!



Vi tyckte allt att det var lite upp och ner ;)



Nu börjar det!!!

  

Publiken är redo!

  

Artisterna ger gärnet!
Darin, Pernilla Wahlgren, Peter Jöback. 




Publiken!

 

Kameramännen :)



Olas effekter, coolt :D

  

Salem Al Fakir, Anna Bergendal, Måns Zelmerlöv



Globen är upplyst med gula ljusstavar under Annas uppträdande.



Avslutar med en bild på rockbandet som spelade förra årets vinnarlåt, mäktigt!

Tyvärr blev många av bilderna suddiga som jag tog, så har valt att inte lägga upp alla, men hoppas att ni tyckte det var kul att se några av dem i alla fall. :)


????????????

Varför ska det vara så jävla svårt att veta vad man vill bli?

Så är det åtminstonde för mig, jag har inte den blekaste aning om vad jag vill bli när jag blir "stor".
Och det börjar bli extremt jobbigt. Det går inte en dag utan att jag funderar över detta, och varje gång blir jag galen då jag inte kan komma fram till något bra svar.

Så vad vill jag jobba med? Vårdare? Restaurangbiträde? Förskollärare? Turism? Administratör? Eller kanske något helt annat? Jag vet absolut inte, ena dagen är jag 100% säker på vad jag vill bli och är då också beredd att sätta mig i skolbänken för att studera igen, men dagen efter är jag lika osäker igen. Och innan jag är 110% säker tänker jag inte sätta mig i skolbänken igen för då är det som att kasta pengar i sjön. Och framför allt tid. Samtidigt som jag blokerar en plats för någon annan som vet och vill studera.

Som det ser ut just nu så skulle jag nog kunna tänka mig att utbilda mig till vårdare, men jag är extremt osäker på mig själv och denna utbildningen, för då MÅSTE jag verkligen konfrontera min största fobi, helst skulle jag behöva få terapi för det innan en eventuell utbildning i så fall: sprutor.

Dessa jävla sprutor... SUCK!

Min nuvarande chef (en av dem i alla fall) tror att det skulle kunna gå att ordna en specialutbildning eller åtminstonde runt sprutorna då det inte förekommer särskilt ofta inom det området jag då skulle vilja jobba med.

Mitt andra stora problem runt utbildning är att jag nu har jobbat i 2 år och vet hur det känns att tjäna pengar, egna pengar och jag vet inte om jag vill sluta jobba helt för att studera på heltid, så OM jag ska börja plugga igen så får det bli på distans så jag åtminstonde kan fortsätta jobba så som jag jobbar nu, timmar.

Nu ska jag fundera ett tag till samtidigt som jag ska söka upp någon som skulle kunna hjälpa mig i så fall att "skräddarsy" en utbildning som skulle kunna passa just mig. Kanske till och med en terapigrupp....

Den som lever får se helt enkelt! Nu ska jag grubbla vidare!

Ciao!!


NU!

Har jag tvättat min älskade bil, James. Så nu skiner han som aldrig förr. ♥


bilder

Här kommer lite bilder:





Dessa otroligt fina blommor fick jag av pojken jag hjälpte :D
Tack!! :D


Linas balklänning, dock inga bra bilder, ni skulle se den på!! ;-)








i tisdags

I tisdags eftermiddag åkte en kille omkull med sin moppe precis utanför vårt hus då han bakhjul hade låst sig. Jag hörde smällen och gick ut för att kolla hur det var med pojken som låg mitt på gatan, med massa folk från skolan runt sig, men ingen som hjälpte honom, så jag kollade hur det var med honom, om han hade brutit något och om han hade ont någonstanns.

Då han bara hade lite ont på vänster sida av kroppen och kunde sätta sig upp själv tog jag med honom in till oss och ringde hans föräldrar som snabbt kom och hämtade honom.

Så idag, precis innan mamma och jag skulle åka ner till Carina och kolla på hockeyn så ringer det på dörren och där står pojken och hans pappa med en alldeles underbar bukett med tulpaner och tackade så hemskt mycket för hjälpen. :-D

Snacka om att jag blev överraskad och extremt glad! Tack snälla ni! :-D

:-)

Linas balklänning blev fantastisk! en sitter som en smäck! Helt jävla perfekt!! :-D

Snart spricker jag!

Snart kommer jag att spricka av nyfikenhet! Moster Carina och kusinerna har äntligen kommit hem från Thailand idag, och med sig har de Linas balklänning! Jag dör av nyfikenhet, det är nämligen jag som har "designat" den. Det ända jag vet är att den inte har den färgen som Lina hade valt, för den fanns inte där de sydde upp den så den ska vara en aning mörkare, men olika som man är så kan det ju vara vilken nyans av gult som helst!

Jag hoppas verkligen att den blev supersnygg och att den kommer att sitta som en smäck på Lina. :-)

Bara för att jag är så grymt nyfiken på hur den blev, så är ju självklart Lina sen mot vad hon brukar vara!
Gaaah! Skynda dig hem nu Lina så du kan ringa upp Carina, så vi förhoppningsvis kan få åka ner och titta på den och så att Lina kan testa den. Inte svarar hon på sms heller.

Nu dör jag! ;-)


Nu har jag köpt en klänning



Från www.stylebystars.com jag hoppas verkligen att den är lika snygg i verkligheten som på bild och att den sitter perfekt på mig! ;)

Är ju en del tillställningar i sommar då jag behöver en fin klänning eller flera!

Vad tycker ni om denna? :)


En gång för länge, länge sen...

...Var jag och Nellie i Motala och hälsade på det underbara paret Niklas och Christian. Den gången tog jag lite bilder med min fina, fina kamera, men virrig som jag är (och det är väl ingen nyhet?) så har jag självklart glömt bort de bilderna tills idag, när jag skulle lägga över bilderna från Melodifestivalen i helgen.

Så nu bättre sent än aldrig kommer bilderna från besöket i Motala/Vadstena:

 
Finaste Nellie & Niklas



En bild på mig också. Vi är på väg till Linköping för att hämta C.



Först var vi in på Coop och handlade mat till kvällen och sen plockade vi upp C som jobbar där. :)



Killarna bor bara 5-10 minuters gångväg från en av alla slussar :)



Nellie får agera modell :)



Niklas får också agera modell :)



Åh, jag vill åka båt på Göta kanal någon gång!

  



Vackra vänner :)



  





  

Avslutar med lite bilder från vägen och på huset de bor i :D


På lördag smäller det! :-)

Om två dygn ganska exakt så befinner sig jag och Nellie i GLOBEN!!!!!
Nellie har nämligen vunnit två biljetter till finalen i Melodifestivalen nu på lördag! Detta är Nellies dröm, och jag tackar definitivt inte nej om jag absolut inte måste, och nu efter ett par dagars strul, har jag äntligen fått några timmars ledigt på söndag så att detta går att genomföra! (Tack snälla Ni som har hjälpt mig!)

Idag har Nellie köpt bussbiljetter åt oss och jag har bokat boende mitt i Stockholm City. :-)

Vem hejar Ni på i finalen på söndag?


RSS 2.0