Ett nytt kapitel i mitt liv har startat idag....
Vad tycker jag om det då? Skit? Bra? Hemskt? Deprimerande?
Kanske allt i en salig blandning? Skönt att inte behöva lida mer i alla fall....

I will always love you!

<3

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER! <3

Tack för att Ni ALLTID ställer upp! Det värmer! <3<3<3


Jag ÄLSKAR er!!!

;(

Hur mycket kan man stå ut med? Jag orkar inte mer snart!

BESTÄMM DIG!!! FAN!!!

Du sårar mig!

FAN!!!!!!

FAN TA DIG!!!!!!! VARFÖR?!!!


Tisdagen den 28:e april

Idag har jag varit på "Delegerings-utbildning" höll bara på i en timme, men nu är det gjort! Nu få jag också ge medeciner m.m på jobbet. Det blir en utbildning till men den är i Juni på boendet.
Träffade en av de andra vikarierna som ska jobba i sommar, trevligt! Skönt att ha fått "ett ansikte" på personen. :)

Efter det var jag på MediaMarkt och köpte en present till Lillebror, samt letade väska till min laptop, men jag kunde inte komma på vilken storlek min dator har 15" eller 17" (tum). Mitt minne är som en guldfisks! Jag glömde även att fråga om mina bilder som jag skulle framkalla, skickade en beställning för några veckor sedan men har inte fått svar. Hoppas verkligen att de är på "G" snart! För jag längtar!

Igår kväll pratade jag med min pojkvän för första gången på två veckor! Han kommer hem idag, så vi ska ses på torsdag.
Hoppas verkligen att vi hinner träffas fler gånger under veckan!! Det blir så långa mellanrum nu ;( Nästa gång ska han nog ligga inne i nästan en månad, så då får vi inte träffas på en hel evighet, jobbigt men sant.
Jag längtar verkligen tills detta är över!!!

Idag har pappa och jag fixat med bilen (IGEN!) den har läkt olja sen vi bytte för en månad sen ungefär, så nu har vi tömt den igen och fyllt på, lagt dubbla packningar runt tappen så nu får vi verkligen hoppas att den håller tätt, annars blir det dyrt! Och det är ju bara massa onödiga pengar! Dom går att spendera på roligare saker!:)



En av alla bilder som ska framkallas! Jag och Nellie i Tunisien :)


Måndagen den 27:e april

Tjo, ny vecka nu då, sista dagarna av April snart är det Maj. Oj så fort tiden går! Jag tycker det känns som om det var nyår igår, eller till och med min student! Tiden bara rusar fram! Så det är bäst att ta vara på den!

Idag har jag varit hemma, inget jobb idag :( Men idag gjorde det inte så mycket för när jag vaknade hade jag gräsligt ont i mitt högra öra! Har haft ont i ett par dagar, men det här var hemskt! Jag kunde inte ens sväljaså ont gjorde det, men är bättre nu efter två ibumetin och massa nässpray. Blir det inte bättre imorgon får jag ringa vårdcentralen :/

Idag har jag varit mest lat av mig, har läst, kollat på TV men även strukit all ren tvätt som vi tvättade igår. Så inte bara lat. Var ute och gick en kort runda i det varma sköna vädret, dock inte så långt som jag gick igår med Marcus! hehe. Jag hade nog inte pallat det.

Jag funderar på vad jag ska göra ikväll, kanske städa? Det är ju så tråkigt, men skönt när det är klart.
Vi får se helt enkelt, läsa ska jag i alla fall göra en stund och äta en god chokladbit! :) 


Söndagen den 26:e april

Dagen innan (andra) löningen är här! :) Och vädret är varmt men molningt! 22grader har vi i skuggan, det är inte illa det!
Hoppas komande vecka har lika varmt och skönt väder, gärna med sol!

På torsdag är det valborgsmässoafton vilket betyder kortvecka, då man är ledig den 1:a maj. Då ska vi ut och dansa, onyktert, vill Du/Ni följa med, säg bara till! Vem vet vi kanske ses?!

Igår var Nellie och jag ute och dansade nyktra, dock var det sent igång, folket började inte dansa förän efter 12! Så det blev långt väntande för oss, under tiden snackade vi med en jobbig Tranåskille som vara aningen packad(!) och efter det gick vi till "Amor" (Tusen och en natt) och drack varsin alkoholfri drink som var jättegod! :) Självklart snackade vi massa skit, stötte på Carro från klassen på högstadiet, det var inte igår! Samt två av mina gamla klassisar från ED.

När dansen väl drog igång, spelade de faktiskt BRA musik i nästan en hel timme! Otroligt! Vi hade kul, men man märker verkligen skillnad på nykter och onykter, vilket man kanske inte bör göra? Men så är det. Alla knuffar och fulla killar som är på en blir helt plötsligt ett störande moment när man är nykter i onyktert tillstånd bara puffar man tillbaka.


Idag har jag och syrran varit på A6 och IKEA, jag har köpt nya galgar till min gaderob, så nu kanske jag kan få lite ordning i den? Hoppas jag åtminstonde. Köpte ett nytt linne som jag nog ska ha på mig på fredag(?) samt ett par nya strumpbyxor. Syrran och jag tyckte att vi behövde fixa till "lilla badrummet" som vi kommer att använda mycket ett bra tag framöver då renoveringen av det andra är igång nu, så vi köpte en ny matta och handdukar (allt i grönt) och det blev supernice!

Nu ska jag plocka in tvätten, hoppas att allt är tort.

Är sugen på en promenad, någon som vill följa med? ;)


Lördagen den 25:e april

Hallo goingar! Ett sent första inlägg idag, och troligtvis det ända. Idag har jag legat ute i solen och läst.
"Tusen strålande solar". Den är jättebra!

Ikväll ska Nellie och jag slå klackarna i taket på Centrum! Ska dock bli en nykter kväll ;) Men det blir roligt ändå!
Men innan vi drar in dit blir det "Robinson" för det går ju inte att missa?

Nu ska jag snart duscha och göra iordning mig, skönt att ha det gjort! Sen ska vi dricka alkoholfritt vin.

Hoppas att Ni har haft en underbar sommardag! Kram!


Torsdagen den 23:e april

Hej hopp i lingonskogen... Nu är jag hemma från jobbet, dagen har varit givande och som alltid när jag har varit på gruppbostaden har jag lärt mig nya ord/tecken.

Jag har fortfarande huvudvärk, är det pollen som härjar? Hmm, hoppas att det har gått över tilll imorgon, för då börjar helgen! :) Har Ni några planer för helgen?

Nu ska jag sova, är helt slut! Kram!


Torsdagen den 23:e april

Hej alla goingar ;) hoppas att allt är bra med er? Med mig är det bra, om man bortser från huvudvärk. Blev inget bloggande igår, jag hann inte och orkade faktiskt inte för delen. Så kan det vara ibland också.

Igår köpte jag en ny mobil en Sony Ericsson T280i, som jag tyckte att jag behövde ;) Aningen bättre än den förra, och dessutom är inte jag den som byter mobil ofta, så nu när jag hittade en som jag tyckte om kunde jag inte motstå den, dessutom i rätt prisklass!


                        Här är den nya skönheten :)

Snart ska jag åka till jobbet, går ett kort pass brevid idag: 16:30-20:30.
Så har fått sova ut idag, samt hunnit med att hämta mitt paket från Ellos idag, i paketet låg det två behåar och två par trosor :) Välbehövligt!
Har även hunnit med att tvätta och gå en kort sväng runt kvarteret i solen. Det är aldrig fel! Såg en hare också ;)

Kanske uppdaterar senare, beror på ork och lust, hehe. Vi får helt enkelt se!
Ha en bra dag! Kram! :)

Tisdagen den 21:a april

God kväll gott folk :) Idag har jag jobbat på en förskola (inte dagis, det får man inte säga) i Barnarp, skönt att jag inte behövde åka så långt för en gång skull, tog inte ens 10 min med bil :)

Dock har det inte varit lika skönt ute idag som tidigare, det har varit hyfsat väder men KALLT. Tur att jag fick ett infall i morse innan jag åkte, fick nämligen  för mig att jag skulle ha med mig min vindjacka om det skulle bli varmt under dagen så jag kunde byta från min filtjacka, men det blev det ju som sagt aldrig, så idag har jag frusit arslet av mig och har därför gått i dubbla jackor!
Ska jobba där imorgon också, hoppas dock på bättre väder, så man kan vara ute hela dagen :)

Ikväll har vi haft snickarhjälp här, de har bytt fönster i badrummet, så nu är renoveringen ett faktum, imorgon börjas det rivas! Så ett bra tag framöver kommer vi att få duscha i källaren och gå på toa på övervåningen, men det kan jag stå ut med i utbyte mot ett nytt fräsht badrum. :)

Är trött som få, men vill INTE sova ännu, då går ju sovmorgonen åt spillo i alla fall, börjar sent både imorgon och på torsdag! Har även pratat med "svärmor" en halvtimme ikväll, det var länge sedan nu. Kanske ska till Stockholm om några veckor och kolla på högvakten, när pojkvännen ska stå ;) Det kan säkert bli trevligt!

Jag skriver mer imorgon, när jag förhoppningsvis är utvilad och pigg! Haha.

God natt, hoppas ni får sova bra! :)

Måndagen den 20:e april



God förmiddag allesammans! ;) allt bra med Er? Jag har hösnuva, som vanligt i dessa tider!
Idag blev det inget jobb, hemskt vad alla människor ska hålla sig friska ;) Inget illa menat, hade bara varit skönt för mig att få jobba lite, alla behöver vi ju pengar, eller?

Men, men jag är inte den som hänger läpp, jag tar vara på dagen! Jag har redan hunnit med en promenad i solen, och det var helt underbart, inte ens jacka behövde man! :) Efter det har jag börjat ta i tu med tvätthögen som har hunnit växa över helgen, så ska la snart hänga ut en maskin tvätt. Visst är det skönt när man kan hänga tvätten utomhus?

Tror att jag ska sätta på en kanna kaffe nu och titta på "Hem till gården" så lam är jag :D

Ha en underbart solig dag gott folk, fler uppdateringar kommer! Kram!

Söndagen den 19:e april


Det blev aldrig av att vi åkte till Ölmstad, då säljaren inte svarade i telefon. Pappa och han hade bestämt att de skulle pratas vid runt klockan fem i eftermiddags, men han har stängt av sin telefon, så hur mycket vi än har ring kommer vi inte åt honom. Så vi får se om vi ska kolla på den imorgon.

Istället har jag ätit äppelkaka (*mums*) tillsammans med min familj och några av mina föräldrars kompisar som varit här för att de skulle dikta ihop en lite sång om en annan kompis till dom som fyller 60 på lördag och ska firas med fest!
Så jag har suttit med dom och diktat lite, googlat och fixat, men nu är allt klart! Skönt för dom ;)

Hmm, sitter och tänker på min pojkvän som ligger i lumpen i Stockholm, saknar honom som fan! Det är över två veckor sedan vi sågs och en vecka sedan vi pratade med varandra :( Vi har gått om varandra hela veckan. *hyff*
Men, men sånt är livet, tur att han bara ligger inne ett år (eller?). I och för sig vet vi ju inte det ännu då han vill göra utlandstjänst.... Vad tycker Ni om utlandstjänst?
Själv har jag faktiskt lite svårt för det om jag ska vara ärlig... Men det är väl tur att vi är olika?

Imorgon är det måndag igen, veckorna går så fort! Hoppas att jag får jobba imorgon! (Jag är springvikarie, så jag blir inringd om jag behövs, men sen strax innan påsk har det varit jättelugnt :( så jag har gått hemma.) Men på torsdag och fredag ska jag jobba på gruppboendet i vilket fall som hellst, så lite jobb har jag denna veckan med. :)
Börjar komma igång och lära mig rutinerna nu, så snart är jag fit for figth! :)

Hoppas bara teckenspåket kommer igång också, ordentligt alltså!
Men det borde det ju göra, lär mig ju något nytt varje gång i alla fall! :)
Jag ser verkligen fram emot denna sommaren! Det ska bli jätteroligt att jobba med döva! Och lärorikt. :)
En bra merit med andra ord.

Oj, vad jag svammlar, detta inlägget är inte ett dugg sammanhängande, men det gör inget, för det är min blogg!

Ha en trevlig söndagskväll! Kram!

Ett citat av Eleanor Roosevelt:
"Många människor kommer och går
men bara äkta vänner lämnar avtryck i hjärtat"

Söndagen den 19:e april

Inlägg 2:

Uppdatering om Kretapraktiken dag 3.
Måndagen den 18:e september 2006:

Idag började vi jobba, jag och Julia är på "Hellenic Island Services".
Alla är jättetrevliga och de flesta är från Sverige eller pratar svenska. Lite tråkigt men ändå ganska skönt.

Idag hade vi en mjukstart, vi började klockan 11 och slutade runt 14.
Vi fick bokföra hotell. MANUELLT! Vilket tog cirka två timmar att göra.

När vi kom hem började vi med maten, men just då gick strömmen(!) så det tog sin lilla tid att laga maten. Vi åt makaroner och carbonara, det blev mycket, mycket gott.

Efter att vi hade ätit gick vi ner på stranden, jag och Jonna gick en sväng på ca. 5km. Skönt!

Vi har varit och köpt glass idag också, mums. Efter det duschade jag och rakade benen, kändes mycket fräshare efteråt. På kvällen åt vi mackor och spelade kort med A-B, efter att hon hade gått lyssnade vi på musik och snackade skit ;)

Tisdagen den 19:e september 2006:

Idag har jag och Julia varit lediga, underbart skönt! Det har varit varmt och jättefint väder så vi har legat på stranden och solat hela dagen, och jaghar fått jättemycket färg!

Idag var det jag och Julle som skulle stå för maten så det blev ris, fetaost, tomater, rödlök och tonfisk. Mums!

Vi har även varit ute och gått med A-B och de andra i två och en halv timme, det var jättefint!

Imorgon ska jag, Julle och A-B åka till Knossospalatset och Hiraklion, som är Kretas "huvudstad". Åh det ska bli jättekul!
Längtar!



           
         Julle på deras balkong efter att vi har badat.

Fler uppdateringar från Kretapraktiken kommer under veckan.


Söndagen den 19:e april

God förmiddag ;) Snacka om att jag är en rastlös prick idag! I och för sig var jag det igår med, men idag!
Usch! Haha. Men men, sånt är livet, och sådanna dagar kan ju vara sköna de med.

Idag ska jag följa med min syrra till Ölmstad och titta på bil en "Nissan sunny". Hoppas att den är något att ha. För om hon köper den, så får jag ha min i fred :) min lilla underbara clio! (Som heter James.)

Vi har hitills inte kollat på så många bilar (åtminstonde inte i verkligheten) bara på en renualt clio, men den var genomrostig(!) inget alls att ha, så nu hoppas vi på bättre lycka. ;)

Tänkte slänga in en "kollagebild" som jag har gjort, minnen från Kreta:


                                 Olika bilder från våra äventyr på Kreta.

Jag kommer troligtvis att skriva senare, kanske till oh med från min Kretadagbok, det var ju några dagar sedan jag skrev nu. Vi får se!

Ha en underbar söndag! Kram!

Lördagen den 18:e april



Bildmaraton:



Jag och Nellie njuter på stranden i Tunisien



Nellie och jag i väntan på att "balfolket ska komma" ;)



(Bild i repris) Jonna, Ottilia, Amanda och Julia i Chania, Kreta 2006.

Sista kvällen.

Sista kvällen på Kreta innan utgång.



Kulturhuset i Jönköping hösten 2007. Bilden är tagen med en engångskamera av Mig.



Kreta



Min student 2008! :) Calle, jag och pappa <3



Jag i Halmstad/Vilshärad sommaren 2005



Niklas och jag :)



Mamma och pappa <3<3<3



Systra mi <3<3<3



Älsklingen <3 (Han tycker inte om denna bilden, men jag tycker den är söt!)


Lördagen den 18:e april

Idag är ingen vanlig dag för det är Nellies födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra!
GRATTIS ÄLSKLING PÅ 20årsdagen!



Igår var vi ute på
krogen och firade Nellies 20årsdag, det var Nellie, jag, Lina och Frida.
Först gick vi till Centrum och tog en stämpel (man är ju smålänning) innan vi drog till Amor (Tusen och en natt numera). Där snackade vi lite skit och drack lite, för min del ett vin som var si så där. Men det slank ner. Haha.

När vi hade varit där ett par timmar drog vi vidare till Centrum igen och dansade resten av kvällen.
Jag träffade på lite gammla klasskompisar från låg/mellan/högstadiet. Det är alltid roligt!

En superlyckad kväll verkligen! Och som mamma sa har jag nog fått "blodad tand" så nu kommer jag la att gå ut lite oftare än en gång om året(!). Tack för en underbar kväll tjejer!

Och ännu en gång; ett stort grattis till världens bästa vän! <3

Onsdagen den 15:e april

Andra inlägget:

"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift, that is why it is called present."

Onsdagen den 15:e april

10 tips om hur man håller skorna fina längre:

Det är roligt att köpa nya skor, men det lönar sig verkligen att ta hand om de man redan har. Det är varken svårt eller tidsödande och resultatet är en fröjd för plånbok, öga och fot.

1. Gör rent och putsa upp skorna med skokräm eller polish emellanåt. Skinnskor behöver näring.

2. Grova skinnskor, stövlar och kängor smörjs in med läderfett eller minkolja.

3. Använd inpregneringspray till skor av skinn, mocka och nubuck. Det förbättrar skyddet mot vatten och smuts.
    Rekommenderas ej till konstläder och skinn med syntetisk beläggning.

4. Lädersulor är känsliga mot väta - behöver speciell vård eller sulas om.


5. Använd skohorn för att skydda bakkappan.

6. Känns skorna stora - lägg i innersulor.

7. Om du får ont i fötterna i högklackat - lägg en sula i tån.

8. Knyt upp skosnören eller lossa spännen när du ska ta av dig skorna.

9. Använd skoblock för att behålla formen.

10. Låt skorna vila - byt helst varje dag så håller de sig fräscha betydligt längre.

KLACKTIPS:
För att klacken på dina nya skor ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du tänker på följande saker:

# Längst ner på klacken sitter en liten stiftlapp.
    Innan den är nedsliten ska den bytas ut.
    Detta gör du enkelt hos skomakaren.

# Tänk på var du går. Smala klackar trivs bäst på hårda och släta underlag.

Lycka till med Era skor! :)


Uppdatering från Kretadagboken kommer ikväll.


Tisdagen den 14:e april

Inlägg 2.

Nu ska jag börja
skriva från min dagbok på Kreta år 2006.

Lördagen den 16:e september 2006
Dag 1:
Idag har vi: jag, Ottilia, Julia, Amanda och Jonna åkt ner till Kreta där vi ska praktisera i tre veckor.
Vi åkte i från Jönköping centralstation kl.: 10:10. Alla var vi rörda när vi skulle säga hejdå till våra familjer.

Vi åkte som sagt var ifrån Jönköping C med tåg till Nässjö där vi mötte upp vår lärare som skulle föjla med och installera oss på Kreta. Ifrån Nässjö åkte vi X2000 till Malmö där vi bytte till det tredje och sista tåget som skulle ta oss till Köpenhamn och Kastrup som vi skulle flyga ifrån till Chania, Kreta.

När vi hade landat på Kreta fick vi ta en taxi till Agia Marina, där vi skulle bo. När vi hade kommit fram till våra lägenheter och plockat in våra väskor och bytt om gick vi på restaurang, jag åt min första grekiska sallad, som var helt gudomlig!
Till efterrätt åt vi glass och drack raki(?), ren sprit. Det hör till när man äter ute, det renar magen säger de.

Sen gick vi ner till havet och kände på vattnet, det var jättevarmt! (Jag är en badkruka!)

Åh, jag kommer att älska det här stället!

Nu har jag och Ottilia packat upp våra saker och duschat, snart ska vi gå och lägga oss, det har varit en lång dag!

Lägenheterna är jättefina, Tills och jag har havsutsikt! :)

God natt!


Söndagen den 17:e september 2006
Dag 2:
Idag började dagen med frukost på Julia, Jonnas och Amandas balkong, mysigt, mysigt!
När alla hade ätit upp gick vi flickor ner och kollade på strandensom var jättefin, efter det skulle vi träffa A-B igen och gå på stadstur runt vårat kvarté. När vi hade gjort det gick vi ner till stranden igen och solade och badade *skönt*.

Fram emot eftermiddagen gick vi hem för att göra lunch, det blev broccolisoppa.
När vi gjorde den så kokade den över asmycket, så hela golvet blev kladdigt och självklart så kom väl A-B och våran hyresvärd Alexandra just då i denna kaos!

Alexandra hade med sig en grekisk delikatess som var gjord på vondruvor. Jag personligen tyckte inte att den var någon höjdare!

Vid 5-tiden på eftermiddagen gick för att titta på allas praktikplatser, var dom låg och sen åkte vi med bussen in mot Chania och gick på internetcafé innan vi gick ner till gammla hamnen för att äta middag. Ottilia och jag åt tottilini med gräddsås, till förrätt åt vi vitlöksbröd *mums*.

När vi hade ätit klart följde jag med Jonna till ett annat internetcafé för hon hann ej prata med sin familj första gången. Även jag passade på att prata med min familj UNDERBART!

Sen gick vi mot bussen och nu är vi hemma igen och ska sova.
Imorgon börjar praktiken!




Mer om Kreta i nästa inlägg, annars blir det på tok för långt!

Natti Natti, nu ska jag sova! :)

Tisadagen den 14:e april

Idag har jag städat hela nerevåningen på  huset samt rengjort micron. När jag var klar med det gock jag en runda och passade på att lägga på filmerna på "lådan". Idag är det inte riktigt lika fint väder som vi har haft i helgen, idag är det soldis och det blåser mycket, så man kan inte sitta ute och njuta :(

Efter att jag hade käkat tänkte jag att jag skulle leta upp min Kretadagbok, men för att få fram den måste man ta bort mattan i mitt rum, så jag fick för mig att storstäda rummet! *duktig*
Så nu passar jag på att blogg lite medans golvet torkar, dock glömde jag dagboken på sängen så Ni får vänta en stund till. ;)

Under tiden som jag städade snackade jag lite med syrran som precis hade slutat skolan så vi bestämmde att jag skulle möta upp henne i stan och åka upp till A6 och fixa några ärenden; inlägg till mina nya skor och fixa det sista till Nellies födelsedagspresent :) Så nu är det äntligen fixat!

Försökte hitta en snygg partytopp eller klänning, men jag är för kräsen. :/
I och för sig hittade jag en fin klänning, men jag är så lat, tog bara med en storlek in i provrummet (fel) och orkade inte hämta en ny trots att Lina erbjöd sig att hämta en.. LAT jag är! Men jag kanske åker upp och testar den senare i veckan ändå... ;) Man vet ju aldrig med mig. :S


Måndagen den 13:e april

Hej alla glada,

idag har jag suttit och kollat igenom massa bilder på min dator, speciellt på mina bilder från Kreta där jag praktiserade på hösten 2006.
Jag var där med fyra andra från min klass i tre veckor, och de var bland det roligaste jag har gjort i hela mitt liv och jag tänker ofta tillbaka! :)

Jag kan lägga upp min dagbok därifrån någon dag, jag ska bara rota fram den först! Så kan Ni också få ta del av mina underbara minnen därifrån!

Jag fick för mig att jag skulle framkalla lite bilder så jag gick in och googlade fram olika framkallningsställen, och kom fram till att jag ville göra det på Media Markt, då det ligger nära och bra att hämta ut samt att det var bra pris! Endast 59 öre per bild(!).

Så valde ut några gammla bilder som jag ville ha, och när jag hade skickat iväg beställningen såg jag att man kan sätta ihop sitt eget fotoalbum och skicka efter! Roligt tyckte jag så nu sitter jag här och pysslar ihop ett minnesalbum från Kreta med text och allt! Ett roligt minne tycker jag som jag kan plocka fram om 10 år och minnas hur kul jag hade det!

Funderar på att köpa ett extra, då jag vet att Ottilias bilder försvann :( Ska dock kolla hur myckett det kostar först!

Nu ska jag snart plocka in all min tvätt som har fått torka utomhus i det underbara vädret och efter det ska jag äta lite och sen blir det nog film! :)

Jag ska försöka leta upp min dagbok imorgon, uppdatering om det kommer!

Kramar!


En bild från sista kvällen på Kreta: Ottilia, jag, Jonna, Amanda och Julia.
Sista kvällen.


Söndagen den 12:e april

Glad Påsk, får jag väl börja med att säga.
Jag hoppas att Ni har haft en underbar påsk!

Vädret har inte gått att klaga på, har till och med fått lite färg :)

Igår åt jag middag tillsammans med Nellie och Kitty, Jim skulle ha kommit, men han har varit sjuk hela helgen :'(
Jag saknar honom! <3<3<3

Vi åt massa god mat, känner mig fortfarande mätt :P
Efter det spelade vi lite spel, jag kom tvåa för en gångs skull ;) haha.

Bara massa svammel detta känner jag, inte så roligt för Er. Hmm, jag ska försöka skriva ett intressant inlägg imorgon, just nu är jag nog inte på rätt humör :(
Det är väl inte allt för bra... Men nog om det.

Jag hoppas Ni mår bra i alla fall :)

Återkommer imorgon!
Kram

Onsdagen den 8:e april

Andra inlägget:

I detta inlägget ska jag berätta lite om mig själv, vilket jag igentligen borde ha gjort i det första inlägget, men det är ingen som har sagt att jag är normal ;)

Vem är jag då? Jag heter Lollo och är 19 år, fyller 20 i december, så åldersnojeperioden har börjat nu ;)
Eller lite iallafall, det är ju trots allt åtta månader kvar! (*pustar ut*)

För snart ett år sedan tog jag studenten från Handels- och administrationsprogramet på Erik Dahlbergsgymnasiet i Jönköping, jag trivdes inte i skolan, men det var nog mest för att jag var en skoltrött prick, men studenten lyckades jag ta utan ett enda IG. (Lite stolt över mig själv.) Efter studenten jobbade jag på Tabergs Topp, personalen var väl trevlig (vissa iallafall), dock inte ägarna(!). Där jobbade jag i ca sju månader innan de slog igen för säsongen.

Efter det jobbade jag lite på Jönköpings Högskola där jag satt tentavakt, vilket gjorde att jag kunde hålla mig "flytande". Där trivdes jag som fisken i vattnet :) Men det är ju inget man kan leva på och jag sökte jobb uner tiden, nu är jag springvikarie på olika dagis, fritids och liknande i Jönköpings komun, samt håller jag på att "skolas in" som vårdbiträde på ett dövboende som jag ska jobba på i sommar :)


På fritiden umgås jag mest med mina vänner och min pojkvän när han är hemma, just nu håller han på att göra lumpen i Stockholm, så det blir inte så ofta vi hinner att träffas. Men vi "kilar stadigt". Har snart varit ett par i två år! :) <3

Annars tycker jag mycket om att gå på olika fik och på BIO, sen är det ju så klart alltid kul att shoppa!

För tillfället håller jag på att byta ut min gaderob, och SKOR är min största passion!


Det jobbga med det är att jag har små fötter (storlek 34-35) vilket gör att jag har svårt att hitta snygga skor med klack. Men man kan ju inte ha tur jämt (?). 


Detta var la lite om mig, är ni nyfikna på något mer får ni skicka en kommentar så svarar jag.


Kram Lollo


Onsdagen den 8:e april

Tjenare,

idag är det en sån där grå innesittardag när man ska mysa ner sig under en skön filt med en kopp Thé/varm choklad och titta på gamla filmer eller repriser. Just nu sitter jag och väntar på att posten ska komma (långtråkigt!), för idag kommer det två nya filmer från LOVEFILM :) Weeeii! (Som jag sa; en perfekt dag för film!).

Måste även gå ut i detta regnväder för att skaffa björkris att ha på trappan så det blir fint till påsk:) Dock inte så roligt att gå ut och hämta det, men kul när det är färdigt. Vem vet, jag kanske plockar in lite till mitt rum också;) Fast då lär jag få "knarka" allergitabletter, men det får jag ju göra i vilket fall som hellst.

Vi får se hur det blir, fint är det iallafall!

I nästa inlägg ska jag berätta lite om mig själv, vilket jag kanske borde ha gjort i första inlägget(?).
Haha, men bättre sent än aldrig! Tycker åtminstonde jag.

Nu kom posten!

Ha en bra mysdag!
Kram Lollo

Tisdagen den 7:e april

Hej kära bloggläsare,

idag har jag varit ledig, åtminstonde från jobbet, fast hade nog varit mer utvilad om jag hade jobbat!
Vaknade av väckarklockan halv nio outvilad(!) efter att ha sovit som en kratta hela natten, så jag bestämde att jag hade förtjänat att ligga och dra mig en timme, sagt och gjort, det gjorde jag! Dock så har vi en eltoalett på övervåning vars mal(?) sitter i en gaderob som råkar ligga vägg i vägg med mitt sovrum precis där min säng står! För er som inte vet, så låter eltoaletter något fruktansvärt, och denna stod och lät hela tiden i ca 40 minuter innan jag gav upp och steg upp. ARGH!

Först skrek jag på min syrra som håller på att utbilda sig till rörmockare att gå och kolla efter vad det var som var fel då hon och pappa (också rörmockare) hade installerat den igår. Men inget fungerade, så hon stängde av vattnet och ljudet slutade (skönt). Men i och med att jag nu var klarvaken (dock inte utvilad) så bestämmde jag mig för att käka frukost och göra mig iordning för att sen ringa honom vi köpte lillebrors dator av.

Men till att börja med fick jag inte tag i honom, så jag och syrran bestämde oss för att åka till morfar och mormor då morfar fyller 66 år idag, sagt och gjort det gjorde vi, och där åt vi underbar tårta och drack kaffe :)

Efter det fick vi äntligen tag i han som skulle fixa datorn, så resten av dagen har spenderats i Jönköping där vi har väntat på datorn, som lillebror behöver idag då han ska lana inatt. (Vi väntar fortfarande, men gav upp och åkte hem runt 17-tiden).
Datorer- ett mysterie för mig!

Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske åker till morfar med mina föräldrar och kollar på hockeyn, vi får se. ;)

Aja, detta var min dag i korta drag, hoppas att det inte var allt för rörigt ;)

Kram Lollo



MORFAR <3

Sol, sol underbara sol!

Precis så, solen lyser ute, och vi har ca. 15 plusgrader i skuggan, kan det bli bättre?
Nope!
Idag har jag bara suttit ute och slappat med MP3:n i öronen :) Snacka om att njuta!
Eller okej, inte riktigt hela dagen, jag var ju med mamma och syrran uppe på "Ohlsson" innan, mamma hittade två nya tunikor som var jättefina! Lina testade en snygg tenniströja, men bestämmde sig för att inte köpa den (synd tycker jag).
Själv fick jag ett par nya leggins av syrran :) det går ju alltid åt!

Ikväll ska jag träffa min pojkvän :):) Det är två veckor sedan nu igen :( Men men förhoppningsvis är det bara ett år det gäller. (Han ligger i lumpen i Stockholm.) Vi och syskonen ska käka lövbit och pommes (syrran bestämmde).

Nehe, nu ska jag nog fixa till mig lite, man vill ju vara snygg när pojkvännen kommer ;)


Ha en skön solig lördagseftermiddag/kväll,

Kram

Lollo

RSS 2.0