......

Allt bara snurrar nu.
Varför?
Varför kan det inte bara vara som innan?
Vill bara ha svar och få ordning på allt. Jag orkar inte mer, inte nu!
Varför? ;(


Hoppsan!

Idag blev visst en riktigt dålig bloggdag, har tänkt många gånger att jag ska försöka ta mig till en dator, men jag har omöjligt funnit tid! Först ringde väckarklockan runt 9 i morse, men en seg Lollo kom inte upp ur sängen förän strax innan 11... SUCK!

Hoppade i lite kläder och stack iväg till konsum för att handla ingredienser till veckans mat. Sen snabbt hem igen kastade in varorna i kylskåpet och micrade dagens mat, sen tog jag plats i soffan och kollade på mitt kära "hem till gården". (Snälla, mobba mig inte!)

Efter mat/kaffe/TV-pausen började jag på med morgon- och övermorgondagens mat, soppa till ena dagen och pasta med ädelostsås till andra. Dock tog det längre tid än jag hade tänkt mig, så till sist fick jag ta en snabbdusch, och skynda mig att packa arbetsväskan innan jag skjutsade Calle till Netto och mig själv till jobbet.
Sen har det varit fullt ös medvetslös här idag! Så först nu jag har fått en lugn stund.

Går av imorgon klockan halv 12 och då ska jag hem och plugga! Måste bli klar med det sista denna veckan. :)
Hoppas att allt blir godtjänt bara! :)

Hur har er dag varit?


:)

Blogglusten börjar komma tillbaka, så nu kan ni hålla utsikt här inne igen. :)

Välkomna tillbaka efter sommarens uppehåll!


L-word

Elin, du har gjort mig besatt! Besatt av L-word. Detta resulterade i att jag igår gick in på cdon.se för att titta hur mycket säsongerna kostade, då var det REA på den kompletta upplagan med alla fem säsonger för 899 kr, vilket jag tyckte var dyrt (det är mycket pengar för film på en gång, men i slutändan "billigt") så natten till idag och hela dagen har jag funderat på om jag ska köpa eller ej och till sist bestämmer jag mig för att slå till och unna mig alla fem säsonger men så går jag in och ser att de nu har höjt priset till 1099 kr istället. Så nu är jag 200 kr fattigare än vad jag skulle varit igår, suck!

Men jag får nog säga att det är värt det ändå.
Nu börjar bara den eviga väntan på att paketet ska dyka upp. Jag vill se fortsättningen!


Måndag

Hemma igen efter ett pass på jobbet. Dagen har sprungit iväg och jag har knappt hunnit göra allt jag ville, men har i alla fall hunnit med en lång skön välbehövlig promenad och en långdusch, det var precis vad jag behövde idag. :)

Nu ska jag kolla igenom lite bloggar, mailen och annat på internet innan jag sätter igång och pluggar lite. Skulle pluggat i eftermiddags men valde ju att ta promenaden då istället så får ta igen det nu sen blir det belöning i form av en bra bok. :) 

Hur har ni spenderat denna sista augustimåndag?  

En lång skönt promenad i friska luften är ...

En lång skönt promenad i friska luften är precis vad jag behöver!


...?

Just nu känner jag mig bara förvirrad...


Tack!

Länge sedan jag skrev något här i bloggen. Jag har helt enkelt inte haft tid eller någon speciel lust till att skriva under denna fina sommar. Istället har jag umgåtts så mycket jag bara kan med min fina underbara vän Elin som har varit hemma i två månader, nu är hon dock tillbaka i Kungälv och jag saknar henne varje dag! ♥

När jag inte har umgåtts med Elin har jag jobbat, jobbat och pluggat. För nu är jag äntligen på gång på riktigt med att plugga till undersköterska. Första kursen är snart avklarad och jag tycker att det känns bra.

Det har även varit många fina grillkvällar med trevligt folk, dans, och andra roliga påhitt. Ett otroligt vackert bröllop ute i det gröna.:)

Tack till alla er som gjorde sommaren 2010 till den bästa sommaren någonsinn! ♥

Nu bilder på det nygifta paret :)

Kusin Emelie gifte sig med sin Daniel :)


RSS 2.0