Igen

Mitt i veckan igen... Oj, redan onsdag idag, tiden går fort! Har snart varit ledig i en hel vecka så på fredag är det back to work igen.

Igår var jag och fixade mina naglar igen, och nu mera har jag bara TVÅ millimeter plast kvar innan mitt mål är nått!!! Yey! Så förhoppningsvis behöver jag inte använda någon plast alls i höst utan bara min egen nagel och akryl. Jag är stolt över mig själv. Nu återstår bara att se om jag lyckas.
Nu är de i alla fall sommarfina med fransk manikyr och en rosa blomma. :)

Natten till idag spenderades med Jonna på Twiligth movienigth, och tredje filmen Eclipes var bäst!!!
Den måste ni se gott folk!

Imorgon ska jag klippa mig, denna gången blir det nog ännu lite kortare i nacken då jag verkligen trivs med det. :) Men som vanligt kommer jag att bestämma mig i sista sekund när jag väl sitter i frisörstolen. För sådan är jag.

Vad har ni gjort i midsommar och i veckan som varit?

SMS-inlägg

dsc00036 (MMS)


SMS-inlägg


Så, nu kan hela Sveriges befolkning rita ett stort kors i taket.
För jag har badat i en sjö idag!!

*stolt*


Trevlig midsommar!

Imorgon är det redan midsommarafton! Shit vad tiden går fort! Nyss var det vinter och massa snö. ;-)

Imorgon ska jag jobba och tjäna massa goa pengar! Slutar ganska tidigt runt 15-16 någon gång, sen bär det av hemåt för att göra mig iordning innan jag ska iväg på grillmys med goa vänner. :-)

Detta blir nog första gången på 5 år som jag verkligen firar midsommar(?). Hmm, länge sedan var det i alla fall.
Men i år ser jag fram emot det. :-)

På lördag bär det av till Halmstad ett par dagar, åkker dock hem till Jönköping redan på måndagen för Elin ska jobba på kvällen och jag ska fixa mina naglar tidigt på tisdagen och på kvällen ska jag och Jonna kolla på alla twiligth-filmerna på BIO. :-D

Efter passet imorgon är jag ledig en hel vecka!!! :-D
Jag är ruggigt sugen på hitta på något roligt, typ pokerkväll, det var läänge sedan!! Kom gärna med förslag!!

Ja,ja. Hoppas ni får en trevlig midsommar! :-D



Okej, det är tre år sedan jag firade midsommar sist....



lite av varje

Ligger och kollar vad som har hänt på internet sedan igår. Får passa på nu för om ett tag ska jag åka till jobbet, har även natten.

Ringde innan till salongen där jag gjorde mina naglar, ville boka ett akut återbesök innan midsommar, men jag var inte ensam om det. Så nu har jag bokat tid till nästa vecka på tisdag morgon klockan 9:00(!). SHIT! Det var den första lediga tiden de hade. Har även ställt mig i "akuttid-kö" dock ÅTTA före mig i kön! Ja,ja. Snälla ni håll tummarna för mig!

Snackade lite med en jobbarkompis igår om framtiden, jag sa att jag mycket gärna ville vara kvar även efter mitt långtidsvikariat, och det ser riktigt lovande ut! :D

Det var så jävla skönt att få höra att de vill ha kvar mig och att jag är så gott som garanterad en av tjänsterna som kommer ut i höst! :D Så nu kan jag börja planera mitt liv och min framtid på riktigt! :D

ÄNTLIGEN BÖRJAR ALLT LJUSNA FÖR MIG! :D


Lollo tävlar

Jag är med och tävlar om en skönhet som denna:


Tävlingen hittar ni här: http://pepeljuga.blogg.se/2010/june/tavling-dator.html#comment.  


Härligt väder ute :-) har precis varittte ...

Härligt väder ute :-) har precis varittte på en långpromenad i den sköna solen. Snart hemma igen och ska fixa matlåda till jobbet. Blir en somrig pastasallad!


Ny vecka, nya tag.

Vad händer i midsommar gott folk? :)


oj

Det är visst en hel vecka sedan jag skrev här sist! Men jag har haft massor att göra hela veckan, och då har bloggen blivit lidande.

Började veckan med ett dubbelpass mellan 8:00-21:00, tisdagen var slappade jag på förmiddagen och jobbade kväll, träffade även fina vännen Elin och en kompis till henne. :)
Onsdagen var det dags för ännu ett dubbelpass, för att sedan åka hem och fixa allt inför torsdagen då det var skolstart för mig. :)

Som sagt var på torsdagen var det min första skoldag på två år, massor av information och sedan gjorde vi upp en studieplan för mig. Så i sommar läser jag kursen 'Etik och livsfrågor' samt 'ORKA'.

På eftermiddagen passade jag på att njuta av solen en stund innan jag träffade Elin för fika och film. :)

Fredagen var det dags för jobb igen, denna gången hade jag natten till lördagen.

Igår efter jobbet fixade jag käk och sedan parkerade jag mig i soffan och kollade på film innan Nellie dök upp för att kolla på bröllopet med mig. Det var så grymt vackert!! :D

Efter bröllopet mötte vi upp med Jonna och Hanna samt hämtade Lisa ch sen åkte vi och kollade på kläder, jag fick med mig en hel kasse hem, superbilligt! :)

Sen blev det ett halvt 'Harry Potter'-maraton då nästan alla gav upp runt tretiden på natten, bara Nellie som var pigg... Men men, vi får se resten en annan dag!



bild lånad av SvD.

:)

Har precis ätit gott fika innan dess var mamma och jag duktiga och gick på långpromenad! :)


studenten

Idag är det exakt två år sedan jag tog studenten!!! Det känns ju helt galet! Tiden har verkligen gått fort.


Söndag igen... Idag blir det dock BIO med Nellie, vi ska se 'Streetdance' hoppas att den är bra nu bara, vi hade velat se 'Dear John' men tydligen visar inte Filmstaden i Jönköping den? Varför? :-(

Just nu passar jag på att slappa för fullt för denna veckan erbjuder ingen vila, bara fullt ös medvetslös, och "dum" som jag är så har jag åtagit mig massa extraarbete utöver det jag redan har, ja jisses! Men jag kommer nog snabbt upp i de där kompdagarna jag kan behöva till hösten när skolan drar igång på "riktigt".

Nu tror jag att jag äntligen har kommit fram till hur jag ska göra i sommar, jag ska läsa två kurser istället för bara den obligatoriska. Tror det får bli 'Etik' som får bli extrakusren, känns som en bra början. :-)

På onsdag blir det nog en sväng till Piren med jobbet, men har inte bestämt mig till 100% ännu då jag ska upp tidigt dagen efter. Men det skulle verkligen vara trevligt, så tål att funderas på!

I fredags firade vi ju Linas student, det blev en lyckad tillställning. Lina fick stipendium i kyrkan på avslutningen och jag känner mig stolt som tuppen över henne, min underbara syster! ♥

Hon är väldigt rolig min syster, i fredags när hon hade sprungit ut kommer hon fram till oss och gör segertecknet och skriker: "Jag var bäst av tjejerna i klassen!" Folk runt om kring kollade på henne som om hon var dum på riktigt, men de visste ju inte heller att hon var ensam tjej i klassen. ;-)
Vi fick oss i alla fall ett gott skratt. :-)



En liten bus-Lina ♥



En nybliven student :-D ♥



Lina och "svärmor" Marie.

  

  



Stolt pappa och Lina ♥





Lina på klassens "lilla" flak, endast 16(!) meter långt.



Ännu ett stort GRATTIS till studenten Lina! ♥



Vad har Ni kära läsare gjort i helgen?


GRATTIS!

GRATTIS ÄLSKADE SYSTER TILL SUDENTEN!
Du är så värd den! ♥



Två år

Nu har pysen sommarlov och imorgon tar syrran studenten, jisses vad tiden går fort! Redan TVÅ ÅR sedan jag själv tog studenten, men det känns som igår! :-)

Det var nog den bästa dagen i mitt liv, om inte den bästa så den roligaste!

Snart ska jag och mina syson åka och äta mat tillsammans och fira att Pysens sommarlov har börjat.
Efter maten bär det av mot jobbet igen, för ännu en natt, hoppas på en lugn natt denna gången!
Så snälla ni håll tummarna för mig!






Onsdag

Trött, tröttare, tröttast. Men ändå kan jag inte sova...som vanligt med andra ord.
Jag och en av de nya vikarierna hade en riktig helvetesnatt på jobbet natten till idag, bildtelefonen ringde FYRA GÅNGER under natten, med start klockan halv ett precis efter att vi hade somnat!

När bildtelefonen ringer vibrerar sängen och lamporna blinkar överallt så det går inte att missa, när vi väl svarade blev vi "klickade" antagligen felringningar. Efter detta kunde jag inte somna om förän runt tretiden och halv sex var det dax att stiga upp, suck!

I vanliga fall hade jag nog åkt hem och försökt sovit några timmar, men idag gick inte det då jag hade bokat tid för nya fina naglar. Dock lyckades jag somna till i eftermiddags, vilket jag nu önskar att jag inte hade gjort.

Har även hunnit köpa hårfärg samt färga håret, det känns superskönt! Så imorgon ska jag bara fixa färgen på tånaglarna och raka benen så är jag redo för Linas student på fredag! :-)

Detta kommer att bli toppen!

Nu 'Desperate Housewives'! God natt gott folk! :-)


:-D

Spännande!


Promenad

Nu har jag varit "duktig" och motionerat lite i form av långpromenad. Det var mycket skönt och jag fick rensat lite tankar också, vilket verkligen behövdes!

Så nu kan jag snart lägga mig och kolla på 'Desperate Housewives' utan dåligt samvete. :-)


Allt och inget

Helgen är över igen, känns som om jag alltid börjar mina inlägg på detta sättet. Hmm. Veckorna går så fort! Vi är redan inne i Juni månad och just var det December och jul. Vad hände?

Helgen spenderades som ofta på jobbet, men nu blir det ändring på det. :-) Började ju MITT schema i tisdags och det känns grymt bra, men även det har jag tidigare nämnt här i bloggen. Känner mig nästan som en repad skiva, men det är inget att göra åt.

Denna veckan kommer det att bli mycket att göra här i huset, det ska förberdeas inför Linas student, det börjar bli ordning här nu, men det är fortfarande mycket som ska ordnas. Jag ska även hinna jobba lite och fixa mina naglar, m.m. Idag är jag ledig så jag tänkte att jag skulle åka in mot stan i eftermidddag och fixa nya SOLBRUNA strumpbyxor att ha på fredag, de jag hade köpt var bleka, ser vitare ut än jag är i dem. ;-)



Jag gillar detta mönstret starkt, men jag är rädd att jag tröttnar på dem, ska jag vara lite "vågad" eller ska jag köra på gamla hederliga röda? De som är ovan här är ju fina och somriga.
Jag får tänka på det till imorgon...

Just nu händer det mycket runt omkring mig, mycket att tänka på... Men jag börjar äntligen få ordning på allt här i livet, bara en sak som jag känner att jag saknar just nu... Men, men det löser sig. :-)

BTW

Vad tycker ni om dessa naglar?
Något för mig kanske?


Inne

Sitter inne i det fina vädret och dricker kaffe, allergierna spökar något fruktansvärt just nu. :-(
Och påverkar min astma till det sämre, jag orkar inte mer! Hyff. Jag vill också sitta ute och njuta av det vackra vädret, men jag får snällt vänta till en annan dag eller plats.

Sitter även och väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig så jag kan förnya mitt recept på symbicort. Ska även fråga när det är min tur att få komma på undersökning, det har blivit framskjutet sen i höstas. Tror jag behöver starkare mediciner...

Men men, nu ska jag inte klaga!
Njut av det vackra vädret gott folk, idag ska jag hämta ut mina bilder som äntligen har blivit framkallade. :-)
NICE!! :-)

Vad gör ni i det vackra vackra vädret då?


Åååååh

Ååååååh så skönt det är, sitter med fötterna i blöt och dricker en drink samtidigt som jag kollar på världens bästa 'Desperate Housewives'. :-)

Kan det bli ett bättre avslut på dagen?
Varmt och skönt är det fortfarande också, har öppet fönster och härifrån hör jag hur vattnet porlar ur pumpen i trädgården, ljuvligt för öronen! :-)

Ikväll var jag och pappa in till stan för att köpa uteväxter till trädgården av "Gaphalsen" inne på torget, sen var vi ner till Maxi och köpte jord så imorgon ska trädgården bli vacker lagom till lilla Linas student nästa vecka. :-)


Torsdag

Idag har jag sovit massor, Calle har städat åt mig, funkar nästan alltid att muta den gossen. :-)
Efter att han hade städat klart körde jag honom till Åsasjön innan jag åkte vidare in till staden för att klippa mig och plocka ögonbrynen. Det blev ganska snaggat denna gången och jag är helnöjd! :-)

Fick även ögonbrynen plockade, denna gången med tråd, vilket jag inte har testan innan, men det var superbra! Ingen smärta alls typ! Och resultatet blev perfekt, snabbt gick det också! :-)

Så nu är jag sommarfräsh, ska även fixa mina fötter ikväll, de kan behöva en omgång med filen och lite fint lack i någon somrig färg.

Underbart väder är det också här i Jönköping, tyvärr kan jag inte sitta ute för gräset är nyklippt och min allergi spökar för fullt, men det hinner förhoppningsvis lägga sig till imorgon, hoppas på att kunna äta frukost ute imorgon! Håll tummarna för mig! :-)


Hoppas att Ni har det gott i värmen! :-)


:-)

Livet är underbart nu! :-)
Solen lyser idag och jag är ledig! Ska dessutom äntligen klippa mig efter att ha väntat en evighet, hoppas också på att få ögonbrynen plockade och fina. :-) På onsdag ska naglarna bli långa och fina igen, vet dock inte hur jag vill ha dem lackade. Några förslag?

Igår jobbade jag mitt första pass på MITT egna schema och det känns underbart! Personalen är bäst! :-) Den 17e juni börjar jag plugga igen och nu tycker jag att ni ska hålla tummarna för att jag får en fast anställning lagom till jag är färdigutbildad nästa sommar. :-)


Minigolf

Nu har jag, Lina och Martin varit på Tabergs Topp och spelat minigolf. :-)


Världens vackraste syster <3

Min vackra syster och hennes baldejt.
Hoppas ni får en underbar kväll/natt, det är ni värda. :-)












Jag kom in!!!! :D

Idag kom de papper som jag har väntat på!!
Jag kom in på undersköterskeutbildningen, med start den 17e juni!! :-D

Idag ska det firas!!!


RSS 2.0