Halka

I fredags på förmiddagen klantade jag mig något fruktansvärt! Hade precis duschat i badkaret (då jag är världens lataste person) och skulle stiga ur det, men istället halkar jag och lägger världens vurpa! Och landar på ryggen, så de senate dagarna har varit smärtsamma! Men det syns inga blåmärken i alla fall!
Kors i taket säger jag! För jag brukar alltid få blåmärken, om jag så bara går emot något lite lätt, så ingen är mer förvånad än jag!

Hade dock gärna velat se bällen nu i efterhand, för det måste sett förbannat roligt ut! xD



detta är inte vårat badkar!

Pics!

Lite bilder från i fredags...:



Jag och Marcus på bussen mot stan.



Jag, i bakgrunden syns Christian och Niclas.


Christian och Niclas, undrar vem som är full?



Vad är det vi inte ska säga Niclas? ^^



Sötaste bilden från i fredags står Niclas för! :)


Ikväll...

Ikväll blir det en stor fet pizza med extra pommes och sås framför Melodifestivalen med Nellie. :)

Igår kväll var det utgång, och det blev en riktigt rolig och lyckad kväll, mycket trevligt folk och gott att dricka.
Tack Jonna för en rolig förfest! :)
Var meningen att vi skulle gått på Centrum, men det var så lång kö så vi hade knappt hunnit in innan vi skulle åka hem så vi gick till 8 glas istället. Lite folk, men trevligt.


:D

JAMES ÄR FRISK IGEN!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Att ta sig till jobbet...

Min älskade bil, James är hos farbror bildoktor nu. Och jag saknar honom något fruktansvärt! ♥
Förhoppningsvis är han helt frisk imorgon kväll så jag kan hämta hem honom, i annat fall hoppas jag att det blir på torsdag.

Idag har jag jobbat på ena gruppbostaden mellan 14:45 och 21:00, och att ta sig hem den tiden med buss är helt omöjlig typ, så jag hade fjäskat lite för mamma så jag fick hämta hennes bil på hennes jobb så skulle sis hämta mamma för de slutade ungefär samtidigt.

Så för att hinna hämta bilen innan jobbet var jag tvungen att gå hemifrån 12:45, med andra ord TVÅ HELA TIMMAR INNAN JAG SKULLE BÖRJA! För att ta mig ner till samhället där bussen skulle gå ifrån, det som i vanliga fall tar 10-15 minuter tog 30 minuter, men det hade jag som tur var räknat med!

Sen fick jag snällt vänta på en sen buss, vilket jag också hade räknat med (och i detta vädret har jag förståelse för det). Sen hoppar jag av bussen inne vid djursjukhuset för att gå in på industriområdet där mammas jobb ligger, i vanliga fall är det bara till att gå nästan direkt till höger och sen till mitten av "ringen" så är man framme på 5-10 minuter, men idag fanns det inga trottoarer på någon av sidorna, och att gå på den sidan jag alltid går på  var helt uteslutet! Så jag skulle gå över övergångstället (duktigt va?) och gå på andra (jävla) sidan men övergångstället gick till en snödriva!

Så fick korsa gatan i en jävla massa trafik och sen gå igenom snödrivan till andra infarten (nästan vid biltema!) på de ställerna där snön inte var som högst gick det till mina knän! Så när jag äntligen kommer in på "ringen" från andra hållet får jag hålla mig i kanten i snömodd och annat äckel, så när jag en halvtimme senare kommer fram till mamma är jag helt slut! Jag kan lugnt säga att jag verkligen beundrar de som åker buss till hennes jobb som måste ta sig igenom detta helvette varje dag! Ni är otroliga!

Satte mig på morsans kontor och andades ut innan jag tog hennes bil och åkte mot jobbet, men var supertidig, så jag hoppade in på 7 eleven och köpte mig en supergod sallad att äta på jobbet! Lik förbannat blir jag supertidig till jobbet ändå, men jag kom trots allt i tid.

Om min bil inte är frisk innan mitt arbetspass på torsdag tar jag bussen HELA vägen till jobbet så får någon snäll liten familjemedlem hämta mig där! För jag vägrar att gå till mammas jobb i detta snökaos igen! (Kan även tillägga att jag höll på att bli på körd ett X antal gånger!)

Nu har jag skrivit av mig, och med detta vill jag ha fram att jag är OÄNDLIGT TACKSAM FÖR MIN ÄLSKADE UNDERBARA LILLA BIL! ♥



Snö, snö och åter snö.

För en gångs skull är det verkligen en riktig vinter! Och jag gillar det!
Dock får det gärna sluta snöa nu, för jag är trött på att skotta (och då har jag ändå bara skottat typ tre gånger(!)) Men annars kan snön få ligga kvar ett tag till för min del.

Idag har pappa, Lina och jag varit ute i nästan tre timmar och skottat snö, jag skulle upp på en av vallarna och skjuta ner snön på andra sidan där den inte är ivägen vilket inte var det lättaste då jag hela tiden sjönk ner till midjan. Pju, vilket jobb!

Resten av dagen har spenderats inne med träning och film! (Och nu datorn :P) Ikväll blir det taco och melodifestivalen, och ikväll ska jag inte somna innan mello är slut! Sen blir det nog några avsnitt O.C eller TV4s film: 'Sweet home Alabama' tror jag det var? Men, men det lär jag märka, gillar ju filmen men hatar att det är massa reklamavbrott och nyhetssändningar under filmen, blä!

Imorgon blir det en heldag på jobbet 9.00-21.00, så blir till att gå upp tidigt imorgon, speciellt om det ska fortsätta snöa, för då lär jag ju inte komma upp med bilen utan att skotta, så snälla Snö-guden (eller vad du är), jag gillar snö, men snälla ta en paus nu!

   

Några bilder på farsan när han röjer snö, dock inte från idag. Detta är nog en månad sen, minst!



Min mormor! Hon ligger på sjukhus nu p.g.a sitt socker, hon hamnade nästan i koma idag ;(
Vi tänker på dig, mormor! Krya på dig!



Drömmar om en vacker outfit



Är inte klänningen helt underbar?


Tävling på spiderchicks blogg

Detta inlägget kommer att vara min motivering till Spiderchicks(http://spiderchick.blogg.se/2010/february/tavling.html) tävling om två biljetter till Melodifestivalfinalen i Globen den 13e mars i sammarbete med Svenska spel (<a href=”https://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=30”>Svenska Spel Schlager-Bingo</a>)
 
Kära Spiderchick!
Jag skulle vilja vinna dessa biljetter till Mellofinalen så att jag kan ta med mig min bästa vän sen 17 år tillbaka(!), som också råkar vara det största Schlagerfreak jag någonsinn har träffat, och jag lovar jag har träffat många musikintresserade människor!

Varje år vid denna tidpunkt önskar jag att vi kunde få uppleva denna stora musikhändelse på plats, men tyvärr har vi aldrig haft råd att åka, då min bästa vän fortfarande studerar (till lärare). Så när jag nu såg att du lottade ut två biljetter tänkte jag direkt på min bästa vän, och jag hoppas verkligen att jag kan få vinna dessa biljetter och ta med henne till Stockholm och se detta live. Ingen skulle bli så glad som hon!

Kramar Lollo

RSS 2.0