Mitt i veckan

Sista mars idag, och äntligen börjar våren komma, det är både ljusare och varmare ute, vilket jag tycker är skönt! Idag har dock solen inte synts till tyvärr, men jag hoppas att den dyker upp lagom till påskhelgen. :-)

Idag har jag och Nellie ätit lunch på IKEA samt kollat i lite butiker, men jag köpte inget idag då jag ska till Ullared med Lina och mormor imorgon, så sparar mig till dess. ;-)

Om en timme ska syrran och jag åka på buggavslutning, det känns extremt konstigt tycker jag! Tänk er, för 12 veckor sedan kunde jag inte ens hålla takten men nu kan jag (nästan alltid) hålla takten och en massa turer, och ni ska veta att jag faktiskt är extremt stolt över mig själv, för jag trodde aldrig att jag skulle kunna lära mig så mycket på så kort tid! :-D


Fick ju hem klänningen från stylebystars.se i fredags, och den var KATASTROFAL!
Färgen stämde inte, den var TVÅfärgad och inte ENfärgad som på bilden, "bröstkuporna" var knallröda och stack ut över kanten- inte okej!

Så jag skulle skicka tillbaka den, men det var inte lätt då de inte hade skickat med någon retursedel, HRMF!
Men jag hittade en adress, så åkte ner till ICA för att skicka iväg den, och frågade då hur mycket det skulle kosta att sicka den som "rek" och det skulle kosta mig 150 JÄVLA KRONOR! Så skickade den med "vanlig" post vilket istället gick på 36 kr.

Hoppas nu bara att den förbaskade klänningen kommer fram till dem och att jag får pengarna tillbaka!
Annars blir jag sur! URK! Aldrig mer beställa från stylebystars.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0